Primar, caut administrator public. „Nu pot face față singur”

1027

Primarul comunei Padeș angajează administrator public. Mihăiță Troacă spune că are nevoie de ajutor pentru a putea rezolva problemele comunei. „Caut administrator public pentru Primăria Comunei Padeș. Caut un lider dinamic, eficient și integru, cu experiență semnificativă în managementul public și/sau privat pentru poziția de administrator public în Primăria Padeș”, este anunțul dat de Troacă.
Primarul a explicat de ce are nevoie de o persoană care să ocupe această poziție. „Padeșul este o comună mare, cu multe probleme de rezolvat și nu pot face față singur”, susține Troacă, amintind, în primul rând, de probleme de fond funciar, de cele o mie de dosare care trebuie rezolvate.
„Nu avem viceprimar, partidul încă nu a stabilit cine să ocupe această funcție. Avem (n.r. PSD) majoritate în Consiliul Local”, a mai precizat Troacă.
În anunțul postat de primărie sunt menționate atribuțiile viitorului administrator public. Dar și condițiile de ocupare a postului. „Sunteți o persoană proactivă, promotoare a transformării organizaționale, cu spirit antreprenorial și disciplină? În mijlocul unei cariere de succes, vă doriți nu doar o nouă provocare profesională, ci și să vă implicați activ în slujba comunității? Vreți să faceți parte din echipa de conducere în ceea ce va deveni una dintre cele mai dinamice administrații locale. Ca administrator public al Primăriei Padeș, veți eficientiza constant cheltuielile de funcționare ale Primăriei Padeș și ale instituțiilor din subordine; veți asigura întreținerea și funcționarea investițiilor publice făcute de Primăria Padeș și veți reprezenta primăria în raporturile cu contractanții”, se mai arată în anunț.
Primarul speră să fie depuse cât mai multe CV-uri pentru acest post. Spune însă că salariul nu este unul atractiv, iar răspunderea este una mare. „Din câte am înțeles, salariul este la 40% din indemnizația primarului, undeva la 3.000 de lei”, explică Troacă.
Până acum nimeni nu s-a arătat interesat de acest post. Anunțul de angajare este din 10 decembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here