Preţul numelui fotbalistului Stromajer, 16 lei

179

stromajerLa prima înfăţişare în faţa instanţei de judecată, părţile din procesul de recunoaştere a paternităţii, iniţiat de Anamaria Stoica, femeia care susţine că are un copil cu fotbalistul de la Pandurii, Jaka Stromajer, s-a derulat fără ca reclamanta sau pârâtul să fie în sală. Doar reclamanta a fost reprezentată ieri la proces de avocata sa, în timp ce Jaka era încă acasă în Slovenia.

În scurta prezenţă în faţa magistratei Judecătoriei Târgu-Jiu, apărătoarea reclamantei a solicitat ca minorul să poarte şi numele de familie al fotbalistului, capătul de cerere în cauză obligând-o pe Anamaria Stoica la plata a 16 lei.

Pe data de 16 ianuarie 2012 va avea loc al doilea termen în procesul de recunoaştere a paternităţii, iniţiat de Anamaria Stoica, femeia care susţine că are un copil cu fotbalistul sloven, Jaka Stromajer. La acest termen, de anul viitor, sportivul trebuie să fie prezent mai ales că a fost citat pentru a se prezenta la Judecătoria Târgu-Jiu, indiferent că se află în ţară sau în străinătate. De altfel, se vehiculează, că însăşi reclamanta ar fi plecată din ţară, motiv pentru care nici nu s-a prezentat la termenul de ieri. Avocata reclamantei a solicitat instanţei de judecată, în numele reclamantei, ca de fapt copilul pe care susţine că l-ar fi conceput cu fotbalistul să îi poarte numele tatălui, adică numele de Stromajer. Pentru acest capăt de cerere, reclamanta va achita instanţei o taxă de doar 16 lei.

Jaka nu mai discută cu fosta iubită

proces stromajerÎntrebată unde este pârâtul, de către judecătorul de şedinţă, apărătoarea reclamantei a menţionat că acesta este plecat în străinătate. Magistrata a întrebat apoi dacă părţile au mai discutat din noiembrie, când s-a iniţiat acţiunea de recunoaştere a paternităţii, şi până în prezent. Avocata a răspuns că discuţiile între cei doi sunt inexistente după ce mama copilului i-a spus lui Jaka Stromajer că intenţionează să solicite în instanţă recunoaşterea paternităţii. Instanţa a decis ca Jaka să fie citat la următorul termen cu menţiunea “interogatoriu”.

Avocata a refuzat dialogul

La finalul procesului, apărătoarea reclamantei a refuzat dialogul cu presa, deşi ar fi fost în favoarea clientei sale să explice motivul pentru care s-a ajuns la acest proces. Avocata s-a grăbit să intre într-o altă sală de judecată, motivând că are un alt proces.

A.S.

Pandurii aşteaptă să îi vină lui Jaka mintea la cap

Referitor la cazul „Jaka Stromajer”, preşedintele executiv al clubului de fotbal Pandurii, Eugen Pârvulescu, a spus aseară, în momentul în care formaţia târgujiană se pregătea de debutul partidei, contând pentru etapa a XVII-a, cu Concordia Chiajna, că „atacantul sloven nu a mai dat niciun semn de viaţă de aproape o lună de zile”. „Acum ne pregătim de jocul cu Chiajna iar mai multe detalii despre cazul «Stromajer» nu vă pot oferi. Poate mă ajutaţi în vreun fel să elucidăm această problemă. Ştiu din presă că i s-a intentat un proces, ceva legat de recunoaşterea unei paternităţi şi, din acel moment a încheiat orice colaborare cu noi. Nu a mai fost găsit nici prin intermediul legăturilor telefonice şi nici el nu a binevoit să ne contacteze în vreun fel pentru a lămuri această situaţie. Pot să spun că ne declarăm în continuare deschişi oricăror discuţii cu Jaka Stromajer pentru că se află sub contract cu Pandurii. Noi am făcut toate actele, conforme cu Regulamentul de Ordine Interioară, pentru sancţionarea disciplinară a jucătorului, cu amendă şi suspendare, asta datorită faptului că nu suntem în niciun fel dispuşi să tolerăm asemenea comportamente care nu fac bine echipei. Îl aşteptăm la masa dialogului, pentru soluţionarea pe cale amiabilă a situaţiei, şi sperăm până în ultimul moment că îi va veni mintea la cap şi că va fi dispus să suporte sancţiunile acestor fapte negative petrecute în viaţa lui de fotbalist”, a completat Pârvulescu.

C.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here