Poșta Română, anunţ despre pensii

1105

Compania Naţională „Poşta Română” informează că a început livrarea pensiilor din data de 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora, şi estimează că până la sfârşitul zilei de vineri se va apropia de procentul maxim de livrare.

„Ce părea imposibil săptămâna trecută s-a reușit printr-o mobilizare exemplară a salariaților din Poșta Română.

Poștașii au reușit să livreze pensiile în mai puțin de o săptămână într-o premieră pentru companie, proces care durează de obicei 15 zile.

Distribuirea pensiilor în avans, înaintea Sărbătorilor de Paște, a reprezentat un efort extraordinar din partea tuturor entităților implicate în acest proces: Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul Finanțelor, Casa Națională de Pensii și partenerii noștri din domeniul bancar.

Toate părțile implicate au colaborat remarcabil pentru îndeplinirea termenelor stabilite de către Guvernul României”, a anunțat Poșta Română.

Poștașii au lucrat peste program, în weekend și în zile de sărbătoare pentru a finaliza distribuirea pensiilor înainte de Sărbătorile de Paște. Chiar și astăzi, în Vinerea Mare, unii poștași sunt în continuare pe teren și distribuie aceste drepturi pentru ca beneficiarii să se poată bucura de sărbători liniștite alături de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here