Pregătiţi pentru meciul cu Turris

992

Oficialii şi jucătorii Pandurilor sunt convinşi că pot scoate un rezultat pozitiv chiar în prima etapă. Sâmbătă, trupa gorjeană se deplasează la Turnu Măgurele, pentru duelul cu nou-promovata Turris. Chiar dacă e proaspătă în acest eşalon, echipa din Teleorman a reuşit o campanie importantă de achiziţii. Chiar şi aşa, directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, este sigur că oaspeţii îi pot încurca pe elevii lui Erik Lincar. Mai mult, Floroiu a declarat că trupa gorjeană va depăşi aşteptările multora în acest campionat.,,Pandurii Târgu-Jiu va fi o echipă redutabilă în acest sezon, chiar dacă foarte multă lume se îndoieşte de ceea ce spun. Avem un lot de aproximativ 26 de jucători. Încercăm să fim cât se poate de profesionişti şi de operativi ca acest start de campionat să fie unul pozitiv. Veţi vedea o echipă cu un joc bun, un joc frumos, şi sper eu, şi cred în puterea jucătorilor, că va fi şi un rezultat pozitiv la Turris. Nu este obligatoriu ca dacă schimbăm ceva să nu mai existe progres”, a declarat Floroiu, referindu-se şi la plecările masive din lot. Şase jucători noi va avea Pandurii Târgu-Jiu la startul campionatului.Iulian Dinu, Daniel Unguru, Bogdan Vişan, Adrian Nichifor, Takahashi Kazuki şi Paul Chiş sunt noutăţile echipe noastre înainte de prima etapă. La Târgu Jiu ar mai putea sosi împrumut şi un fundaş de la Dunărea Călăraşi.

Alex Trancă: ,,Avem ,,foame” de performanţă”
Mijlocaşul Alexandru Trancă crede că actuala echipă a Pandurilor vrea să demonstreze că poate face faţă cu brio în liga secundă. Trancă este conştient că în prima rundă gorjenii întâlnesc un adversar tare, dar spune că Pandurii poate obţine un rezultat pozitiv pe terenul lui Turris. ,,Suntem la începutul unui nou drum, suntem încrezători, ne dorim şi avem foame de performanţă. Suntem o echipă tânără şi vrem să facem o figură cât mai frumoasă. Sperăm ca începând de sâmbătă, de la prima etapă, să demonstrăm că vrem să facem performanţă. Ştim despre ce transferuri au făcut, au adus jucători cu experienţă, de valoare. Va fi destul de greu acolo, dar încercăm să scoatem un rezultat pozitiv. Au plecat mulţi jucători de aici, ca în fiecare an, şi totuşi am reuşit să ne comportăm destul de bine”, a declarat fotbalistul gorjean.
Trancă a sugerat că dacă oficialii Pandurilor vor rezolva şi problemele băneşti, echipa sa va prezenta din ce în ce mai bine, pentru că determinare există în rândul jucătorilor.
Vom lua fiecare meci în parte, vom da 100%, vrem să scoatem cât putem din fiecare joc. Încercăm pe plan sportiv să ne facem cât mai bine treaba, sperăm să fie şi conducerea lângă noi, să fie toate lucrurile puse la punct”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here