Prefectul Teodorescu a convocat întâlniri cu parlamentarii şi şefii de deconcentrate

149

Prefectura şi Consiliul Judeţean Gorj vor organiza, în următoarea perioadă, o întâlnire la care vor fi invitaţi să participe parlamentarii gorjeni, alături de şefii instituţiilor deconcentrate. Scopul acestor întâlniri este acela de a discuta problemele cu care aceştia se confruntă pentru a putea îmbunătăţii activitatea fiecărei instituţii.

Directorii de instituţii publice îşi vor putea spune problemele legislative parlamentarilor gorjeni în cadrul unei întâlniri organizate de Prefectură şi Consiliul Judeţean.
“În perioada următoare voi avea o întâlnire cu parlamentarii Gorjului, împreună cu Consiliul Judeţean. Vreau să vă spun că deja am şi discutat către toate serviciile deconcentrate şi către alte instituţii publice, le-am solicitat să ne dea modificările legislative pe care domniile lor le văd pentru a îmbunătăţii activitatea fiecărei instituţii, care sunt propunerile de eficientizare a activităţii. Mai târziu o să ne adresăm către parlamentari”, a precizat Claudiu Teodorescu, reprezentantul guvernului în teritoriu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here