Ponta, un nou atac la adresa PNL

1026

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a criticat iniţiativa liberalilor privind impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10% până la 95%. „Păi, dacă le-aţi eliminat în 28 ianuarie de ce mai vreţi să le impozitaţi în 1 aprilie? Pentru că sunteţi mincinoşi. La votul din 28 ianuarie toţi cei de la Pro România v-am spus că este o cacealma şi că singura soluţie cinstită şi eficientă este impozitarea progresivă, atunci şi Orban şi Cîţu au spus că ei sunt liberali şi nu acceptă decât cota unică – nu impozitarea diferenţiată. Acum, pe 1 aprilie, nu mai sunteţi liberali? Nu vă mai daţi viaţa pentru cota unică?”, a afirmat deputatul de Gorj.
Ponta spune că dacă PNL dorea impozitarea pensiilor speciale trebuia să dea ordonanţă de urgenţă, pentru că liberalii sunt de şase luni la guvernare.
Liderii deputaţilor şi senatorilor PNL, Florin Roman şi Daniel Fenechiu, au depus, miercuri, amendamente la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 29/2020 privind unele măsuri economice şi fiscal-bugetare prin care propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10% până la 95%.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here