Ponta, propunere publică pentru PSD

1421

Pro România, partidul lui Victor Ponta, a ajuns la 21 de deputați. Este exact numărul de deputați pe care îl are și UDMR, formațiune pe care se sprijină PSD la Cameră. Convins că i se vor mai alătura și alți deputați, Ponta a făcut o „propunere publică” PSD.
„În acest moment Pro România are 21 de deputați – un număr egal cu UDMR. Sunt convins că în perioada următoare Grupul nostru va avea mai mulți deputați. Fac o propunere publică pentru PSD (care se plânge mereu că este obligat să negocieze cu UDMR pentru că nu are voturi) – când aveți propuneri bune pentru România, veniți la noi și o să le votăm!”, a scris fostul premier Ponta, pe pagina sa de socializare.
Ultimul transfer de la PSD în tabăra lui Ponta este deputatul de Hunedoara Sorin Marica.
Întrebată dacă PSD poate negocia cu Pro România pentru adoptarea unor legi, vicepreședinta PSD Lia Olguța Vasilescu a răspuns: „Nu. Este exclus. (…) Majoritatea PSD-ALDE s-a probat de fiecare dată în Camera Deputaților și o vom proba la fiecare vot de acum înainte”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. sa dea dumnezeu si sa-i ajute in alegeri : pe psd pnl pmp udmr etc, adica sa aiba noroc in alegeri toti comunistii utecistii pionierii si soimii patriei?! votati ca trebuie sa le dam un loc de munca si acestor oameni deosebiti care ne-au calauzit pe caile socialismului si acum ne-au aratat calea capitalismului!deosebiti eu le-as pupa talpile zilnic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here