Ponta: E bine că nu e ceartă în PSD

378

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astăzi, la finalul Comitetului Executiv care a decis ca Florin Iordache să fie şeful interimar al Camerei Deputaţilor, că pentru el acest deznodământ nu este nici victorie, nici înfrângere, în condiţiile în care Liviu Dragnea nu a susţinut pe nimeni.
„Nu va fi nimeni (preşedinte al Camerei Deputaţilor, n.r.). Liviu nu a susţinut pe nimeni”, a declarat Victor Ponta la finalul Comitetului Executiv al PSD.
Întrebat dacă acest lucru reprezintă pentru el o înfrângere, Ponta a răspuns: ”Doamne fereşte, la câte victorii şi înfrîngeri am deja la palmares, vreţi să o adăugaţi. Cum vreţi… unii o să zică că e o victorie, că nu e nimeni, alţii o să zică că e o înfrângere. Eu zic că e bine că nu e nicio ceartă în PSD”.
„Domnul Dragnea a propus, până la alegerile din noiembrie sau când va fi, să nu fie nimeni preşedinte la Cameră şi în Biroul Permanent, sigur, vor asigura conducerea. (…) Eu nu m-am propus. Vă dau declaraţia lui Liviu de acum o lună când zicea că vreau să fiu la Cameră, acuma probabil că a gândit altfel si e ok”, a mai adăugat Ponta.
Întrebat cum i se pare decizia CEX de a merge pe varianta unui interimar la şefia Camerei, Ponta a spus: „Vă pregătiserăţi dumneavoastră de lupte, dar am zis foarte clar – dacă Liviu mă susţine candidez, dacă nu mă susţine, nu candidez că nu-mi trebuie vreo funcţie în mod special”.
Ponta a dat şi un calificativ relaţiei pe care o are cu Liviu Dragnea: „Mai mult decât perfectă”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here