Ponta amenință cu proteste: Ajunge! E prea mult!

1271

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, ameninţă că va protesta în Piaţa Victoriei dacă se va prelungi starea de alertă după data de 15 iunie.
„Sigur că voi vota împotrivă în Parlament (așa cum am votat toți cei de la Pro România). Dar, de data aceasta, voi merge și la proteste în Piața Victoriei!!! Știu că acest Guvern trebuie să pună de tot România în genunchi! Dar e prea mult! Ajunge!”, a anunțat deputatul de Gorj pe pagina sa de socializare. Reacția vine după ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că există posibilitatea prelungirii stării de alertă.
„Din 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluția din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă, o să avem relaxare, deși mi-e greu să cred acest lucru. Ne trebuie o evaluare completă, iar 15 iunie nu cred că va fi data la care să nu mai prelungim starea de alertă, având în vedere și evoluția, focarele noi și faptul că încă avem o transmitere în comunitate”, a declarat Nelu Tătaru.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here