Ponta, alături de tineri la Şcoala de Vară a TSD

404

ponta radePreşedintele partidului, Victor Ponta, a fost prezent la sfârşitul săptămânii trecute în staţiunea Jupiter de pe litoral, pentru a participa la Şcoala de Vară a Tineretului Social-Democrat. Însoţit de mai mulţi lideri importanţi ai partidului, Ponta le-a vorbit tinerilor despre remanierea guvernamentală, corupţi dar şi despre importanţa proiectelor viitoare ale partidului.

Şi de această dată, primarul Constanţei, Radu Mazăre a fost însă o apariţie, el îndemnând tinerii să facă o nouă revoluţie. Gorjul a fost reprezentat la Şcoala de Vară a TSD de 50 de membrii ai organizaţiei de tineret din judeţul nostru.

Şcoala de Vară a TSD-ului, din acest an, s-a organizat în staţiunea Jupiter, deschiderea oficială a evenimentului având loc la Teatrul de Vară de aici. Peste 1500 de tineri, membrii ai organizaţiilor de tineret din întreaga ţară au fost prezenţi daciana publicîn staţiunea de pe litoral pentru a se întâlni cu colegii lor din ţară, cu liderii de tineret şi cu cei ai partidului şi pentru a participa la work-shopurile special organizate cu această ocazie. Prezenţa lui Victor Ponta aici a fost primită cu aplauze din partea celor prezenţi.

Ponta despre remaniere: ,,Au înlocuit hoţii cu proştii”

Când a luat cuvântul în faţa tinerilor, Victor Ponta, le-a vorbit despre evenimentele recent petrecute, despre remanierea guvernamentală dar şi despre şansele moţiunii populare. Acesta a subliniat însă că nu îşi face iluzii că schimbarea lui Adriean Videanu şi Radu Berceanu va face Guvernul mai puţin corupt, considerând că remanierea este o ,,mascaradă” care chiar va creşte însă şansele moţiunii de cenzură. ,,Eu nu-mi fac iluzii că dacă Videanu şi Berceanu nu mai sunt în Guvern o să fie mai puţină corupţie. Vor fi tsd gorjalţii acolo, vor fi Videanu şi Berceanu la partid. Banii României se vor duce, în continuare, la firmele pedeliste, deci nu se schimbă nimic din punctul ăsta de vedere, din păcate. Poate domnul Videanu, de la minister, îşi strânge bagajele şi merge direct la DNA, împreună cu Manţog şi cu toţi ceilalţi, dar asta n-o să ne ţină nici de foame, nici de cald. Sigur, va face dreptate poate justiţia şi ăsta e un lucru important”, a declarat Ponta pe scena Teatrului de Vară din Jupiter. De asemenea acesta a menţionat că remanierea s-a făcut înlocuindu-se hoţii cu proştii.

Mazăre s-a dat exemplu tinerilor

Le-au mai vorbit tinerilor şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, liderul TSD, Nicolae Bănicioiu, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă şi nu în ultimul rând primarul Constanţei, Radu tsd prezidiuMazăre, acesta venind îmbrăcat în uniformă militară fără grade, cu bască roşie şi ochelari de soare, încălţat cu bocanci până aproape de genunchi şi cu zâmbetul pe buze. Acesta i-a îndemnat pe cei prezenţi la întâlnire să aibă curaj să facă ceea ce şi-au propus, să se îmbrace ca el şi să spună liber că-l plac pe liderul cubanez Fidel Castro.

Broşuri pentru participanţi

Tinerii social-democraţi nu au plecat doar cu amintiri hazlii de la prima parte a Şcolii de Vară a TSD, ei primind de la şefii de organizaţii broşuri – “Stânga şi dreapta în România. De ce, după şase ani de guvernări de dreapta, e nevoie de o schimbare”, semnate de preşedintele PSD, Victor Ponta, în care erau detaliate, în paralel, măsurile propuse de stânga şi de dreapta la principalele probleme sociale ale României.

Pe perioada Şcolii de Vară participanţii au fost instruiţi de politicienii partidului pe diverse teme, dar au avut parte şi de un program mai lejer tsd gorj 2condimentat cu întreceri sportive, discotecă pe plajă şi foc de tabără. Gorjul a avut aici un grup de membrii ai TSD, condus de liderii de tineret. Adrian Tudor, vicepreşedintele TSD Gorj, a condus grupul, tinerii participând la toate manifestările cuprinse în programul Şcolii de Vară.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here