Ponta a venit la Târgu-Jiu ca să voteze Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu

744

Fostul premier al României, Victor Ponta, a venit, ieri, în județul Gorj pentru a fi alături de candidatul PSD la Primăria municipiului Târgu-Jiu. Deputatul l-a însoțit, ieri dimineață, la ora 10.00, pe Florin Cârciumaru, la secția de votare amenajată la Școala Gimnazială Nr. 7, din Vădeni.

votari (5)“Am făcut ceea ce trebuia să fac de fiecare dată și am și făcut din 2004. Sunt alături de colegii mei de la Târgu-Jiu și sunt convins că o să câștige și o să câștigăm aici. Eu votez unde am buletinul, dar cu inima tot aici sunt, asta este important. Aici aștept rezultatele cel mai mult, deși sunt convins că și în București și în țară vor fi rezultate bune. Aici am votat cu sufletul. Nu spun că am votat altfel că mă trezesc cu vreun dosar, Doamne ferește!”, a declarat fostul prim-ministru, după care a mers la Rectoratul Universității “Constantin Brâncuși”, pentru a fi alături de Ion Călinoiu, la vot.

votari (6)“Întotdeauna eu am fost un optimist. O să trecem de această perioadă pe care, din nefericire, o trăim acum, de un Guvern slab și o să avem o administrație locală performantă și un Guvern performant, pentru binele gorjenilor”, a spus Ion Călinoiu. Fostul premier a refuzat să precizeze unde își va exprima acest drept. A vorbit însă despre Complexul Energetic Oltenia. “Sunt foarte îngrijorat. Cred că toți cei de aici sunt foarte îngrijorați. De aceea spun, cu cât mai repede pleacă Guvernul acesta, cu atât mai bine și pentru Complexul Energetic Oltenia, că altfel o să-l închidă, până la urmă”, a declarat fostul premier. “Îmi doresc ca alături de Ion Călinoiu și alături de Victor Ponta, în continuare, să ducem mai departe programul început pentru modernizarea orașului Târgu-Jiu”, a precizat, la rândul său, Florin Cârciumaru.

votari (9)A primit un trandafir roșu de la un pensionar
Un târgujian l-a așteptat pe Victor Ponta în fața secției de votare din Vădeni și i-a oferit un trandafir roșu, după care pensionarul l-a criticat pe fostul președinte Traian Băsescu.
“Care Băsescu? Iohannis îl cheamă, nu-l mai cheamă Băsescu”, i-a transmis fostul prim-ministru.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here