Ponta: “Dacă un PSD-ist dansa cu Bercea Mondialul era cel mai mare corupt!”

331

pontaPreşedintele PSD, Victor Ponta a declarat la Târgu-Jiu că dacă în locul lui Mircea Băsescu era un membru PSD, până acum i se punea eticheta de cel mai mare corupt: „Dacă un PSD-ist dansa cu Bercea Mondialul, era cel mai mare corupt al ţării. Cum, însă, e fratele preşedintelui, lucrurile se schimbă.

Am văzut şi discursul preşedintelui. Domnia sa vorbeşte despre corupţi răi şi corupţi buni. Când sunt de la PSD, sunt corupţii cei răi, când sunt din sfera PD-L sau apropiaţi de-ai dumnealui, sunt corupţi buni”, a susţinut Victor Ponta.

În acelaşi timp, Victor Ponta a comentat şi problemele cu Adrian Severin şi spune că ceea ce i s-a întâmplat europarlamentarului reprezintă o ruşine pentru partidul pe care-l conduce. Acesta spune că a stat de vorbă cu ceilalţi colegi ai lui Severin de la Bruxelles şi că acestora le-a crăpat obrazul când în plenul şedinţei a fost huiduit şi trimis in ultimul rând al Parlamentului European. “Am vorbit cu câţiva colegi din Parlamentul European şi mi-au spus că le-a crăpat obrazul de ruşine când domnul Severin a fost huiduit şi trimis în ultimele rânduri ale Parlamentului. Ceea ce s-a întâmplat, reprezintă o ruşine pentru PSD”, susţine Ponta.

Preşedintele PSD mai spune că aşteaptă decizia organizaţiei PSD Bucureşti în privinţa excluderii lui Adrian Severin din partid şi că până atunci nu doreşte să intervină, respectând regulile din statut. “Statutul PSD nu este Codul lui Boc, nu se poate lua o decizie peste noapte. Este o chestiune de o zi, două, trei, dar trebuie respectate regulile de partid. Mi-aş fi dorit ca, odată cu retragerea sprijinului politic să-şi piardă şi mandatul. Cred, însă, că domnul Severin îşi va da demisia din Parlamentul European”, a mai declarat Victor Ponta.

Ponta: „Nici în Congo Igaş nu ar fi putut candida!”

Victor Ponta l-a atacat dur, la Târgu-Jiu, pe Ministrul de Interne, Traian Igaş, despre care spune că, având în vedere situaţia sa şcolară, nu ar fi putut candida nici măcar în Congo. Reacţie vine după ce Igaş a declarat săptămâna trecută că Victor Ponta nu va mai obţine nici măcar un colegiu de deputat la alegerile viitoare.

„Nu vreau să comentez ceea ce spun proştii. Şi mă refer aici la declaraţiile domnului Igaş. Acest domn, dacă nu avea susţinerea lui Traian Băsescu nu ar fi putut candida nici măcar în Congo fără diplomă de bacalaureat. Domnul Igaş a venit la Gorj unde în partid are numai penali. De ce nu a vorbit ministrul de Interne despre condamnarea deputatului său, Cosmin Popescu, la doi ani de închisoare? De ce nu vorbeşte despre problemele penale ale lui Ionel Manţog? Sunt oameni cu care au defilat şi defilează PD-L şi domnul Igaş. Mult tupeu trebuie să fi avut”, a susţinut Victor Ponta.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here