PNL și USR au respins legea care permite finalizarea construcției hidrocentralelor! ,,Lamentabil, Popescule!”

2292

Grupul parlamentar al PSD a redepus proiectul de lege privind scoaterea din regimul ariilor naturale protejate a hidrocentralelor începute înainte de 2007, după ce proiectul iniţial a picat la Curtea Constituţională.

Proiectul de lege permite continuarea lucrărilor pentru investiţiile hidrotehnice începute înainte de 2007, anul aderării la UE şi în care s-au trasat ariile protejate. Numai că ieri, acesta a fost respins de PNL și USR. Președintele comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir a anunțat pe Facebook: ,,Azi, (ieri, n.r.) la ordinul lui Popescu-OMV, Colegii de la PNL s-au asociat din nou cu cei de la USR și au respins legea privind continuarea lucrărilor la hidrocentralele începute și nefinalizate care s-au trezit în arii protejate din eroarea celor de la Ministerul Mediului încă din 2007. Sub pretextul că mâine Guvernul va emite o ordonanță de urgență care va debloca 10 obiective hidrotehnice, dar mai ales să nu treacă legea pentru că am inițiat-o noi, cei de la PSD, un om mic, dar legat pe viață de OMV, a găsit prilejul să se răzbune.
Lamentabil, Popescule!
Te-am rugat cu cerul și pământul, de un an, să dai OUG și n-ai făcut-o! Ai tras intenționat de timp să umfli buzunarele băieților deștepți!”, a mai scris senatorul.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Psd iștilor sunteți mâna în mână, lasă vrăjeală asta de doi lei. De ce nu ați votat moțiunea împotriva lui Popescu , atunci ați făcut scut in jurul lui, atunci era bun? Aruncați, la înțelegere, vina de la unul la altul și vă vedeți în continuare de hoțiille
    voastre. Cu ajutorul lui Dumnezeu scăpăm , la alegeri , de această adunătură de hoți care cauzează tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here