Pleacă Ivan de la Craiova?

282

Atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, rămâne în continuare cel mai râvnit jucător din Bănie. Vârful în vârstă de 19 ani este încă dorit la Steaua de Gigi Becali, care oferise o sumă fabuloasă în iarnă pentru “perla” din atacul oltenilor. Suma vehiculată era de 2 milioane de euro, dar jucătorul a refuzat atunci mutarea, în ciuda faptului că oficialii CSU acceptaseră banii de transfer. Surse apropiate jucătorului au spus, în acel moment, că lvan nu a dorit să schimbe echipele deoarece se temea că nu va juca meci de meci la formaţia din Bucureşti. Cu toate că a rămas la Craiova, Ivan a ratat prezenţa în play-off alături de alb-albaştri şi nu a prins nici lotul pentru Euro 2016. Cota lui Ivan este în acest moment, pe site-ul de specialitate transfermarkt, 750 de mii de euro. Totuşi, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, nu pare dispus să accepte mai puţin de 2 milioane de euro pentru tânărul atacant român, care a fost dorit la începutul anului şi de antrenorul Costel Gâlcă la Espanyol Barcelona.
Potrivit presei centrale, ultima propunere primită de clubul din Craiova ar veni chiar din Seria A. Ocupanta locului 10 în Italia la finele sezonului trecut, Empoli, ar fi interesată de serviciile atacantului din Bănie. Italienii şi-au trimis reprezentanţi în cantonamentul Craiovei din Austria, care l-au urmărit pe Ivan în meciul cu Red Bull Salzburg. Partida de verificare s-a încheiat cu scorul de 0-0.
Noul antrenor al echipei din Dolj, Gigi Mulţescu, a avut numai cuvinte de laudă despre Andrei Ivan atunci cănd a preluat frâiele CSU: “În opinia mea, Andrei Ivan este peste vârfurile de acum de la națională. Are viteză, tehnică, dar l-au tras înapoi ultimele meciuri. Nefiind la Euro, i s-a făcut o mare nedreptate.”
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here