Plângere penală, împotriva primarului şi secretarului Primăriei Ioneşti

364

picture 003Preşedintele PRM Gorj, Dumitru Dascălu, a anunţat ieri că va lua măsuri drastice împotriva refuzului conducerii Primăriei Ioneşti de a schimba consilierul local al partidului, exclus recent din această formaţiune politică.

Dascălu susţine că partidul pe care îl reprezintă va face o plângere penală împotriva primarului Marian Tătaru, de la Ioneşti, şi a secretarului primăriei din aceiaşi localitate. “Săptămâna aceasta PRM-ul va face plângere penală împotriva primarului de la Ioneşti şi a secretarului, întrucât aceste personaje refuză, cu încăpăţânare, să pună pe ordinea de zi proiectele de hotărâre înaintate de consilierul local al partidului nostru, Adrian Burneci. În şedinţa de Consiliu Local de vineri trebuia ca, printr-un proiect de hotărâre înaintat de către Burneci, aceşti consilieri locali să constate încetarea de drept a mandatului de consilier local a lui Dina care a fost exclus din PRM. De asemenea, printr-un al proiect de hotărâre ei trebuiau să îl valideze pe alt consilier local, de fapt pe următorul aflat pe lista PRM”, a declarat Dascălu.

Preşedintele PRM Gorj susţine, de asemenea, că Adrian Burneci s-ar fi dus cu proiectele de hotărâre la Primăria Ioneşti dar secretarul a refuzat să le înregistreze şi să le pună pe ordinea de zi. “Acum am stabilit să transmitem ordinele prin poştă. Între timp însă vom face plângere penală împotriva primarului şi a secretarului. Va fi, de asemenea, sesizată Comisia de Disciplină din cadrul Prefecturii Gorj, privind abuzurile săvârşite de acest secretar, care ar fi jurist la primărie, dar prin cumul exercită şi această funcţie”, a conchis şeful PRM Gorj.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here