Pichet şi la casa lui Manţog

338

bucalaetePrim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, le-a indicat ieri sindicaliştilor care intenţionează vineri să picheteze casele parlamentarilor PD-L din judeţul nostru, să nu ocolească locuinţa lui Ionel Manţog.

Asta deoarece, în opinia lui Bucălăete, pedelistul ar fi vinovat de trimiterea în Parlament a celor doi deputaţi Cosmin Popescu şi Constantin Severus Militaru şi a senatorului Ruşeţ.

,,Sindicaliştii ar trebui să picheteze locuinţa lui Ionel Manţog pentru că el i-a adus la conducere pe aceşti parlamentari. Ei ar trebui să îi găsească locuinţa lui Ionel Manţog, poate le dăm şi noi o mână de ajutor, deoarece Manţog este promotorul tuturor relelor din economia Gorjului”, a declarat, luni, Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj. Liderul PRM Gorj făcea aluzie la mitingul sindicaliştilor amânat pentru vinerea aceasta, printre parlamentarii vizitaţi la domiciliu urmând să fie Cosmin Popescu, Constantin Severus Militaru, Ion Ruşeţ şi Dan Ilie Morega.

Casa lui Manţog, pe Griviţa sau în Primăverii?!

Manţog a răspuns în cele din urmă la provocarea peremistului Bucălăete, dar în stilul caracteristic. ,,Cine este Bucălăete ăsta(sic!)? Ce legătură are ăsta cu economia Gorjului? Nu este vorba că cine e ăsta, că e nima-n drum, s-ar putea să fie om ca lumea, problema lui este că se referă la nişte lucruri de care Dumnezeu ştie de unde… nu are legătură cu ele. Aştept această pichetare şi pe cea a sediului, sigur eu nu am onoarea de a fi parlamentar, dar dacă vor să vină şi la mine la locuinţă, să vină. Măcar să vadă lumea unde stau şi dupaia (sic!) ne ducem şi la ei să vedem ce locuinţe au să putem să facem comparaţie. (…) eu vreau să mă uit în ochii lor şi să văd ce au de reproşat”, a declarat Manţog.

Pedelistul care de ceva vreme locuieşte la bloc, într-un apartament situat în zona Griviţei, a cam uitat că mai are o vilă de ,,strămutat de lux” într-un cartier de vază al municipiului. Suntem curioşi unde îl vor vizita sindicaliştii pe Manţog, la bloc sau la vila din Primăverii?

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here