Petrescu şi-a aranjat apele cu Voiculescu

241

petrescuŞeful interimar al PC Gorj, Ilie Petrescu, a fost la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti pentru a stabili împreună cu colegii de partid cum vor vota protocolul Uniunii Social Liberale şi cel privind Alianţa de Centru Dreapta(ACD). Conservatorii au validat însă la sfârşitul săptămânii trecute, cu unanimitate de voturi, la Congresul Extraordinar al partidului, protocolul semnat cu Partidul Naţional Liberal, prin care s-a constituit ACD-ul, şi protocolul Uniunii Social Liberale.

Din delegaţie a făcut parte şi Ilie Petrescu care a profitat de ocazie şi a stat de vorbă cu preşedintele de onoare al PC-ului, Dan Voiculescu, dar şi cu preşedintele PC, Daniel Constantin. Petrescu s-a declarat mulţumit de discuţia cu cei doi lideri conservatori mai ales că, spune el, i s-ar fi garantat susţinerea privind mandatul său în fruntea organizaţiei de la Gorj. “Am vorbit atât cu Voiculescu cât şi cu Daniel Constantin. Ambii m-au asigurat de susţinere, motiv pentru care nu îmi fac griji în legătură cu candidatura mea la şefia PC Gorj”, a declarat Petrescu.

Reamintim că în luna martie circulau la nivel judeţean numeroase zvonuri legate de o potenţială schimbare a lui Ilie Petrescu de la cârma PC Gorj şi asta deoarece acesta şi-ar fi pierdut susţinerea la nivel central. În ce priveşte candidatura sa pentru un post de parlamentar Petrescu susţine că şi acest lucru s-ar fi aranjat, el nerenunţând la intenţia de a candida pentru un post de senator la alegerile de anul viitor. Se vehiculează că Petrescu vrea colegiul deţinut acum de senatorul Ion Ruşeţ.

A.STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here