Petrescu sare în apărarea SNLO

259

pagina 4Preşedintele PC Gorj, Ilie Petrescu, a luat joi apărarea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO), societate la care lucrează, pe premisa că unitatea ar fi fost atacată în mod injust de către Laurenţiu Ciurel.

Pesedistul Ciurel nu a spus însă nimic neadevărat la adresa SNLO, unitate care într-adevăr înregistrează datorii mari, a avut poprire pe conturi şi are acum o parte a bunurilor sechestrate. Declaraţii asemănătoare dar mult mai dezbătute a făcut săptămâna acesta deputatul PSD Gorj, Vasile Popeangă.

Deşi face parte dintr-un partid aflat în Opoziţie, conservatorul Ilie Petrescu face o politică distinctă la vârful PC Gorj, care nu are nimic în comun cu deciziile luate de conducerea partidului. “Păi nu sunt în Opoziţie..dar nici la Putere, sunt la PC”, şi-a dat cu stângu-n dreptul şeful PC Gorj care nu mai ştia ce politică face atunci când a fost întrebat în ce “barcă” se află. Declaraţiile în cauză survin deoarece Petrescu are o funcţie primită de la liderii de la Putere din Gorj, în speţă de la pedelistul Ionel Manţog, chiar la o unitate aflată în subordinea SNLO. Din acest motiv, Petrescu a condamnat ieri şi declaraţiile aşa-zis injuste făcute de pesedistul Laurenţiu picture 007Ciurel la adresa SNLO, deşi fostul manager al CE Rovinari nu a declarat nimic reprobabil la adresa unităţii miniere de care se cunoaşte că are datorii la bugetul de stat, a avut poprire pe conturi şi are sechestru pe bunuri.

Crede orbeşte în Electra

Petrescu s-a apărat spunând, de asemenea, că energeticianul Ciurel nu ar fi trebuit să vorbească despre minerit, industrie pe care nu o cunoaşte. Conservatorul a subliniat spunând că Electra este cea mai bună soluţie pentru SNLO, Petrescu menţionând că el crede în constituirea acestei companii, chiar dacă realizarea ei a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării. Şeful UEF Motru a menţionat că se loveşte şi el de probleme financiare la unitatea pe care o conduce, societatea fiind şi ea la un pas de sechestru.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here