Peste 15.000 de semnături, pentru PRM Gorj

236

BucalaetePeremiştii gorjeni strâng semnături pentru a înregistra partidul la instanţă, aşa cum cerea legea electorală. La nivelul judeţului Gorj, peremiştii şi-au propus să strângă între 15.000-20.000 de astfel de semnături.

La ultimul scrutin electoral, PRM Gorj a transmis de altfel la centru tabele cu 15.000 de astfel de semnături motiv pentru care nu îşi fac probleme că nu vor depăşi acest targhet.

PRM-ul se reînregistrează, iar pentru asta este necesar ca cetăţenii să îşi dea acordul pentru acest partid. Organizaţia centrală a cerut, în aceste condiţii, sprijinul organizaţiilor din judeţele ţării, iar de scurt timp tabelele cerute de lege au ajuns şi la Gorj. “A demarat în judeţul Gorj o acţiune de strângere de semnături. Ştiţi că înainte de fiecare scrutin electoral, un partid care intră în alegeri, trebuie să aibă un număr de susţinători ai partidului respectiv. Şi PRM-ul a început în Gorj. Noi am luat legătura am chemat preşedinţii filialelor noastre din teritoriu, i-am pus în temă, le-am dat mapa cu tabelele respective şi o surpriză plăcută a noastră a venit din partea dumnealor. Acţiunea se desfăşoară foarte bine, oamenii sunt receptivi. În Gorj, PRM-ul a scos rezultate foarte bune la ultimele alegeri”, a declarat prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete. Liderii PRM Gorj atrag atenţia cetăţenilor judeţului Gorj să nu privească cu suspiciune această procedură stabilită de legea electorală.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here