Peremiştii ţin numele candidaţilor, deocamdată secrete

254

DSCN9593Peremiştii gorjeni refuză să facă publice numele candidaţilor pe care i-au stabilit pentru alegerile de anul viitor. Vorbim despre candidaţii la fotoliile de primari pentru Târgu-Jiu şi Motru şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Motivul este că celelalte partide nu au făcut deocamdată asta dar şi că dacă le-ar face publice numele candidaţilor, nu ar fi excluse presiunile pe capul celor astfel nominalizaţi.

Peremiştii gorjeni anunţă că vor avea câte doi candidaţi pentru funcţiile principale de la nivelul municipiilor şi al Consiliului Judeţean. Asta deoarece conducerea centrală a partidului va fi cea care va decide, în final, alegând cel mai bun candidat dintre cei doi propuşi pe fiecare zonă importantă. Propunerile se vor face până în noiembrie. Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, susţine că numele sunt, deocamdată, secrete aceiaşi tactică având-o şi restul partidelor. De altfel, numai USL Gorj şi-a anunţat public candidaţii pentru Primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj. În ce priveşte candidaturile capilor PRM, prim-vicepreşedintele PRM Gorj a menţionat că nu este interesat, deocamdată, să candideze, în timp ce Constantin Lemnaru, fostul consilier municipal, a anunţat că ar vrea un alt mandat în Consiliul Local Târgu-Jiu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here