Peisaj de poveste, la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”

128

Ninsorile din ultimele zile au contribuit la depunerea unui strat de zăpadă consistent în zona Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”. Drumul spre spital este negru, acționându-se cu material antiderapant.

Pacienții internați la Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu și salariații unității se bucură de un peisaj superb, zăpada căzută în aceste zile făcând să pară totul ca într-un basm. Imediat ce începuse să se formeze strat de zăpadă pe drumul de acces spre unitatea sanitară, s-a acționat, astfel că atât angajații, cât și bolnavii și aparținătorii acestora au reușit să ajungă la spital în condiții de siguranță. “A nins și la noi, dar nu au fost probleme în privința accesului la spital. Firma de deszăpezire și-a făcut treaba”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Potrivit aceleiași surse, s-au luat toate măsurile pentru ca pacienții să beneficieze de căldură și de condiții optime, date fiind temperaturile scăzute.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here