Pedelistul Troacă a dat concert folcloric la Padeş

491

troacaMihai Troacă, candidatul PDL în comuna Padeş, a oferit ieri seară un spectacol folcloric pentru cetăţenii localităţii, viitori alegători. Troacă a plătit astfel din propriul buzunar prestaţia artistelor Angelica Stoican, Olguţa Berbec şi Nina Predescu.

Nu este singurul care le face însă astfel de bucurii localnicilor, un recital asemănător s-a ţinut în aceiaşi seară şi la Fărcăşeşti.

Candidaţii PDL la primăriile din Gorj îşi pregătesc atenţi campania electorală, investind în voturile localnicilor din comunele pentru care vor candida. Unii preferă excursiile, cum s-a întâmplat la Turcineşti când viceprimarul, candidat “portocaliu” a plimbat aproape 100 de persoane cu autocarul la Bucureşti şi retur. La Padeş însă candidatul Mihai Troacă a preferat să încânte alegătorii cu muzică populară. A apelat astfel la cântăreţele de muzică populară Angelica Stoican, Olguţa Berbec şi Nina Predescu pe care le-a adus ieri seară la Padeş pentru un concert de zile mari. A făcut la fel şi primarul din Fărcăşeşti, tot ieri seară, ambii candidaţi legând evenimentul folcloric de sărbătorile de Paşti.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here