Pedelistul Cosmin Popescu, “peşte” în Camera Deputaţilor

284

cosmin-popescu11Deputatul PD-L, Cosmin Popescu vorbeşte în Camera Deputaţilor ca peştele. Adică bate recordul de muţenie, vorbele sale la tribuna Camerei fiind cronometrate pe ceas. Popescu a luat cuvântul în plen, în mandatul său, doar… 1 minut şi 53 de secunde, şi asta doar când a trebuit să deschidă gura pentru a-şi depune jurământul. În rest, deputatul ţine ,,ciocul-mic” la fel cum face şi la partid.

La PD-L Gorj, ştie o lume întreagă, el figurează preşedinte doar cu numele, în timp ce şeful de drept al PD-L Gorj este inculpatul pentru a cărui favorizare Cosmin Popescu a fost condamnat, adică Ionel Manţog. Dacă Popescu nu spune nici câr în plen asta nu îl opreşte însă să îşi umple lunar buzunarele, din banii publici, de la Camera Deputaţilor.

Nu numai Cosmin Popescu se mândreşte însă cu un astfel de record la ,,jocul liniştii” din Camera Deputaţilor, şi deputatul PSD, Mugurel Surupăceanu vorbeşte aproape la fel de puţin aici, dar recuperează însă la greu pe sticla televizoarelor. Surupăceanu a vorbit astfel în plenul Camerei Deputaţilor cam de vreo patru ori şi ceva mai mult decât pedelistul Cosmin Popescu. Astfel Surupăceanu a vorbit nici mai mult nici mai puţin decât 9 minute şi 79 de secunde la tribună. Şi pentru a-i linişti însă pe cei doi parlamentari gorjeni tăcuţi îi informăm că mai au colegi care îi întrec la vorbă, doi parlamentari olteni vorbind la tribună, o singură dată, fiecare cam câte 31 de secunde. Nu degeaba se spune că ,,vorba lungă e sărăcia omului”.

A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here