Pedelistul Cîlniceanu îşi ia adio de la Consiliul Municipal

383

IMG_6875Consiliul de Coordonare Local al PDL Târgu-Jiu, organizat la finalul lunii trecute la Muzeul Judeţean, a stabilit cine vor fi candidaţii dintre care se vor alege componenţii listei “portocalii” pentru Consiliul Municipal al oraşului. Pe listă figurează însă o serie dintre liderii organizaţiei municipale, în frunte cu preşedintele PDL Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu, cât şi o parte a directorilor menţinuţi pe funcţii de partid.

Unul dintre actualii consilier municipali lipseşte, fiind vorba despre Liviu Cîlniceanu, cunoscut pentru afinităţile sale cu Ionel Manţog. De altfel, colegii din PDL Gorj ştiu că Liviu Cîlniceanu i-a pus la dispoziţie un spaţiu lui Manţog, pentru a-şi face sediu de campanie înainte de alegerile interne din organizaţie. Pentru că juca cu tabăra adversă, Cîlniceanu a pierdut funcţiile din PDL Gorj iar anul viitor îşi va lua adio şi de la Consiliul Municipal.

Lista validată de Consiliul de Coordonare al PDL cuprinde peste 40 de nume, toţi membrii ai PDL Târgu-Jiu. Dintre persoanele aflate pe listă vor fi alese însă doar jumătate pentru a figura pe lista de 21 de consilieri municipali pe care o va înscrie PDL Târgu-Jiu la Biroului Electoral Judeţean Gorj, anul viitor, la locale. Validaţi au fost doar doi dintre actualii consilieri în exerciţiu, dar şi alte persoane care aspiră la o funcţie de consilier municipal anul viitor. Astfel, aici se află atât Nicolae Daviţoiu, şeful PDL Târgu-Jiu, cât şi consilierul municipal Gheorghe Novac. Lipseşte însă Liviu Cîlniceanu, considerat de mulţi prea apropiat de Ionel Manţog. Pe listă se mai află şi Nicolae Cilibiu, secretarul general al PDL Gorj.

Socolovshi, visează “portocaliu” să fie coleg cu Cârciumaru

Liste pdlPe listă se află însă, deşi pare greu de crezut, directorul de la Agenţia pentru Protecţia Mediului(APM) Gorj, Radu Socolovschi. Asta demonstrează că Socolovschi a trecut cu bagaje în rândul acestui partid, ca urmare a faptului că a fost susţinut pe post de PDL.

Crăc vrea să joace pe “Municipal”

Traian Crăc, tânărul fost director al APIA Gorj apare şi el în lista de potenţiali consilieri municipali. Chiar dacă nu a avut o prestaţie prea reuşită în fosta funcţie publică, junele Crăc speră să îşi arate talentul în Consiliul Municipal, asta evident dacă va trece de selecţia internă şi va figura pe locurile eligibile în lista portocalie de 21.

Doctorul Mălăescu şi profa Bîcă se vor consilieri

Consiliul de Coordonare i-a validat şi pe doctorul cardiolog Ion Mălăescu dar şi pe profesoara de sport de la Universitatea “Constantin Brâncuşi”, Monica Bîcă pentru a figura în lista finală a aspiranţilor la Consiliul Municipal Târgu-Jiu.

Dîrnu, Chiană şi Purcăreanu, în linia întâi

Validate pentru o potenţială funcţie de consilier municipal au fost şi trei dintre membrele organizaţiei judeţene de femei. Rodica Dîrnu, şefa organizaţiei de femei a PDL Târgu-Jiu, Tatiana Chiană, prim-vicepreşedinta organizaţiei de femei a PDL Târgu-Jiu dar şi Ana Purcăreanu, directoarea Oficiului Judeţean de Poştă Gorj, şi ea membră în organizaţie, se află pe lista în cauză, alături de alte colege din filială.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here