PDL Gorj susţine candidatura lui Blaga

449

blagaVicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a afirmat ieri că un număr de 20 de organizaţii judeţene, printre care şi cea din judeţul Gorj, îl susţin pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al PDL.

,,Printre organizaţiile judeţene care îl vor pe Vasile Blaga preşedintele partidului se numără Argeş, Iaşi, Bihor, Caraş-Severin, Timiş, Alba, Galaţi, Brăila, Constanţa, Vrancea, Gorj, Dolj, Covasna, precum şi sectoarele 1, 3, 4, 5 şi 6 din Bucureşti”, a declarat, ieri, deputatul PDL, Cezar Preda. El a adăugat că acţiunea este începută şi că alte filiale judeţene vor semna în cursul zilei de luni şi marţi pentru susţinerea lui Vasile Blaga la funcţia de preşedinte al democrat-liberalilor.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a evitat să precizeze, luni, dacă şi-ar fi anunţat sau nu candidatura la şefia Partidului Democrat Liberal, la întâlnirea din urmă cu o zi cu liderii formaţiunii şi reprezentanţii din teritoriu.

Cu toate acestea, preşedintele organizaţiei de Bucureşti a PDL, Elena Udrea, a susţinut că, în discuţiile din interiorul formaţiunii democrat-liberale, atât actualul lider, Emil Boc, cât şi secretarul general Vasile Blaga şi-ar fi exprimat dorinţa de a intra în competiţia pentru preşedinţia partidului.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here