Pavel așteaptă redactarea hotărârii pentru a reveni primar

596

Florin Pavel așteaptă redactarea hotărârii pozitive date ieri de magistrații Înaltei Curți pentru a reveni primar în Peștișani. Lui i s-au ridicat acum interdicțile astfel încât își poate relua poziția din care a fost suspendat.

12 COMENTARII

  1. Ne bucuram ca domnul primar Pavel revine la primarie deoarece l am votat si nu mai suportam sa fim injositi de vecele Bute care i si bate joc de oameni si de banii lor, le vorbeste arogant analfabetul asta facut peste noapte viceprimar din muncitor necalificat la Artego si cu liceu facut la seral, care acum se recomanda mare jurist.Va rugam domnule primar scapati ne de prostul asta ca nu mai suportam.

  2. Nu stii ce vorbesti Nicoleto caDom Vice Ilie la tinut cu bani pe Primar in toata perioada asta . Asa ca Primarul trebuie sa-i multumeasca lui Dom Vice , nu sa-l dea afara .

  3. Cosmin Bojinca e cel mai bun de vice toata lumea vorbeste despre calitatile lui. El a salvat si colonia ach de la intuneric si util bonus findca are relatii pe unde se duce si are doua facultati. Cosma e cel mai tare.

  4. fraere ILIE a facut ceva ,cat a tinut locul lui Pavel,fara el si consiliu local Domnul Pavel nu va putea misca nimic,asta in cazul in care se va lua dupa neica nimeni ca florea ,ca tine Cozmo,ectc.

  5. Ce face Marele Cosma daca divorteazaPNL de PSD ca primaria-i galbena si nu prea are treaba cu Asociatia PC sau poate-l angajeaza Purec si Valu vacar la Asociatia crescatorilor de animale ???

  6. Nico nu ne-o be…ti tu un pic,mai tineti pe pavel 20 ani la primarie,poate atunci termina si el cladirile prin Comuna,sa va fie rusine,luati exemplu primarul de la Runcu.

  7. Marine ai rabdare ca vine Cosmin B la putere si il ajuta pe don primar sa faca treaba eu cred ca Cosma e cel mai nimerit de vice ca e tanar si are putere si toata colonia e cu el noi il votam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here