Patru primari PNL și unul de la ALDE au aplaudat candidații PSD la europarlamentare, pe Dăncilă și conducerea organizației de la Gorj

1269

Primarii liberali din Bumbești-Jiu, Arcani, Bălești și Turcinești, dar și edilul ALDE de la Drăguțești au fost, sâmbătă, la Casa Danielescu, locul unde s-a organizat o amplă întâlnire a femeilor din OFSD și a activului de partid cu premierul Dăncilă, stând pe primul rând alături de edilii PSD. Primarii de altă culoare politică i-au aplaudat pe Nicolae Bădălău și pe Claudiu Manda, candidați PSD la europarlamentare, dar și discursurile celor doi, cel al premierului Viorica Dăncilă și al președintelui PSD Gorj, Mihai Weber.

După vizita de la SE Rovinari, Viorica Dăncilă și staff-ul său și-au făcut apariția la ora 18.30 la Casa Danielescu, acolo unde îi așteptau peste 1000 de persoane, jumătate fiind membre ale OFSD Gorj, organizația condusă de deputatul Elvira Șarapatin.
Primii care au ajuns au fost cei doi secretari de stat, Maioreanu și Gherghe, ambii din PSD Gorj, dar și senatorul Cârciumaru, care a venit în aceeași mașină cu colegul său Manda, acesta din urmă la volan.
A ajuns și Toni Greblă, în timp ce restul parlamentarilor Iriza și Șarapatin așteptau deja coloana oficială.
Până la Casa Danielescu erau mai multe filtre de poliție, dar și mașini staționate de o parte și de alta a locației pe distanța de câțiva kilometri.
La intrarea în curte, Dăncilă a dat mâna cu o mare parte dintre cei prezenți, cu femeile PSD, a strâns în brațe copiii aflați acolo alături de părinți, a făcut poze.
Premierul a intrat apoi în sala în care erau peste o mie de membri ai PSD, printre aceștia și 5 primari de la PNL și ALDE care s-au alăturat astfel PSD.
Primul, care a luat cuvântul, a fost Mihai Weber, președintele PSD Gorj, apoi cei doi candidați, Bădălău și Manda și în cele din urmă a vorbit Dăncilă.
Premierul a menționat că are doi prieteni în Gorj, Weber și Elvira Șarapatin și a spus că PSD va câștiga detașat alegerile europarlamentare, totul în aplauzele publicului.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here