Patru polițiști de la IPJ Gorj au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

588

Într-o atmosferă plină de emoție, polițiștii gorjeni s-au despărțit, vineri, de patru colegi care, după o lungă activitate, s-au retras pentru a se bucura de odihnă, la pensie.
”15 iunie a fost o zi încărcată de emoţii la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, unde patru poliţişti «au ieşit din rând», însă rămân camarazii noştri, întrucât camaraderia nu se măsoară în grade, ci în adevăr, încredere şi în ce am făcut fiecare în numele ei. După zeci de ani în care au făcut cinste uniformei de poliţist, cei patru agenţi de poliţie au predat azi ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere.

Dincolo de orice sacrificiu nerostit, dar resimţit, dincolo de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-au ales-o, cei patru poliţişti şi-au îndeplinit misiunile demonstrând că sunt adevărate embleme ale devotamentului, fidelităţii şi echilibrului. Sunt oameni puternici, care nu au acceptat intimidarea, care cu o singură armură, Legea, au luptat pentru a găsi cele mai bune soluţii la fiecare provocare. Iar permanenta determinare în faţa oricărei provocări a constituit premisa unei cariere de succes”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.Cei patru polițiști care au ieșit la pensie sunt: Marian Ghimpău, de la Poliția Orașului Târgu-Cărbunești, Ion Danciu, de la Poliția Orașelor Bumbești-Jiu și Novaci, Cristian Nicolae Moroșanu, Poliția Municipiului Târgu-Jiu și Mihail Viorel Udrea, tot de la Poliția Municipiului Târgu-Jiu.Şeful Inspectoratului, Decebal Drăghiea, le-a înmânat diplome şi plachete de merit. ”Marcați de intensitatea momentului, agenții de poliţie au ținut să precizeze: «Este un moment emoționant, pentru că toţi cei care părăsim această profesie resimţim o tristețe din perspectiva faptului că ne despărțim de un colectiv de oameni minunați cu care am lucrat și am acumulat amintiri de tot felul și, cu siguranță, fiecare moment pe care l-am trăit în această profesie o să rămână ca o amintire plăcută. Nu am dori să schimbăm nimic din ceea ce am trăit, pentru că toate cele care au fost, ne-au făcut ceea ce suntem şi a fost un privilegiu de a vă fi avut colegi.

A fost o onoare şi o demnitate pentru noi să slujim drapelul României, a fost o onoare şi o demnitate să fim poliţiști, a fost o onoare şi o demnitate să fim în aceeaşi echipă cu dumneavoastră!». Noi, toți polițiștii din cadrul IPJ Gorj, le urăm colegilor noștri succes în noua ipostază a vieții, să fie sănătoși și să se bucure de toate momentele frumoase, alături de cei dragi!”, a mai declarat Andrei Lazăr.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here