PAS Gorj strânge rândurile după plenara de la Bucureşti

298

Reprezentanţii Partidului Alianţa Socialistă(PAS) Gorj se pregătesc pentru plenara Comitetului Judeţean al PAS care va avea loc pe data de 2 aprilie. Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu aici urmând să participe delegaţi din toate cele 70 de organizaţii municipale orăşeneşti şi comunale ale filialei judeţene.

Vor participa, de asemenea, şi cei 11 consilieri locali ai PSD Gorj şi membrii Biroului Executiv Judeţean. Va fi invitat inclusiv preşedintele partidului Constantin Rotaru să participe la lucrările acestei plenare, susţin reprezentanţii organizaţiei care aşteaptă să îşi schimbe numele în Partidul Comunist Român. La plenara de pe 2 aprilie se vor stabili noi măsuri organizatorice, cooptarea de membrii noi şi chiar excluderea celor care nu au respectat statutul partidului.

Evenimentul de pe data de 2 aprilie a fost stabilit la finalul săptămânii trecute, după ce o delegaţie a PAS Gorj, formată din 20 de persoane, au participat la Bucureşti, la plenara Comitetului Naţional al PSD, la care au participat peste 300 de membrii din ţară.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here