Pandurii II, victorie contra Lugojului

430

Liga a 3-a a programat în weekend meciurile etapei cu numărul 10, iar cele două echipe gorjene angrenate în lupta seriei a IV-a au reușit să încheie runda neînvinse.
Evoluând pe teren propriu, Pandurii II a reușit să obțină toate cele trei puncte din confruntarea cu CSM Lugoj, echipă care ocupa locul al treilea în serie înaintea partidei. Meciul a fost unul greu pentru echipa a doua a Pandurilor, mai ales că oaspeții au început meciul conducând cu 1-0, după golul marcat în minutul 2 de Precupanu. Trimis la echipa a doua, Șandru a adus egalitatea pe tabela de la Rovinari cu un gol marcat în minutul 68, iar Pârvulescu a adus victoria gazdelor marcând în ultimul minut de joc. Claudiu Mocioi a ținut să remarce faptul că tinerii săi jucători au avut forța de a întoarce rezultatul: “Au continuat să creadă în şansa lor jucând foarte bine în repriza a doua, când au marcat de două ori, şi au schimbat rezultatul. Nu e uşor să joci când echipa e condusă din primele minute ale meciului, dar ei merită felicitări pentru acest meci”, a declarat antrenorul echipei a doua a Pandurilor.
În ciuda marilor probleme financiare cu care se confruntă, probleme care se răsfrâng și asupra lotului de jucători, destul de subțire comparabil cu ceea ce au multe echipe din acest eșalon, Minerul Motru continuă să facă surprize, ultima fiind obținerea unei remize pe terenul echipei secunde a celor de la CSU Craiova. Mazarache a deschis scorul în minutul 11 pentru echipa din Bănie, dar Minerul Motru a egalat destul de repede, prin Cruceru, golul marcat de acesta în minutul 35 fiind și cel care a stabilit scorul final al acestei partide.
În urma rezultatelor din această etapă, Pandurii II ocupă locul 7 în seria a IV-a a Ligii a 3-a, cu 15 puncte strânse în 10 partide, în vreme ce Minerul Motru, după același număr de jocuri, ocupă poziția a 10-a, cu 11 puncte. În runda următoare, Pandurii II se va deplasa pe terenul ultimei clasate, ACSO Filiași, în vreme ce Minerul Motru va sta.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here