Pandurii II, prima victorie

414

Trupa lui Adrian Bogoi a trecut cu bine peste examenul dat în fața echipei mehedințene. În fața unui adversar ambițios, tinerii panduri au avut de remontat un handicap pe care l-au avut din primele minute de joc, însă au reușit până la urmă să învingă cu 2-1 (2-1) pe Minerul Mehedinți.
Cu Horj eliminat din minutul 11 și cu un gol primit din penalti, elevii lui Adi Bogoi au avut însă tăria de a trece peste această lovitură primită și au întors rezultatul cu două goluri înscrise în decurs de doar câteva minute. Cocină și Șendroiu au întors rezultatul, ultimul marcând din penalti. Grigoraș i-a trimis la echipa a doua pentru acest meci pe Negrescu, I. Constantin, Pițian și Șendroiu, ultimul părăsind terenul accidentat la genunchi. Revenirea echipei de la 0-1 și evoluția celor mai tineri dintre panduri au fost câteva puncte pe care tehnicianul echipei a doua a Pandurilor a ținut să le scoată în evidență: “Un meci tensionat, am plecat cu handicap, cu jucător eliminat şi 11 metri și am plecat, practic, de la 0-1. Am revenit în joc până la pauză, când au rămas şi ei în 10 oameni s-a echilibrat numeric. Remarc întreaga echipă, remarc jucătorii veniţi din circuitul echipei mari care au dat dovadă de profesionalism şi în mod special la acest meci, pe cei mai tineri jucători, Dodoi şi portarul Opriţa”, a declarat, pentru site-ul echipei gorjene, Adrian Bogoi.
Știința Turceni a obținut și ea un rezultat pozitiv, remizând în deplasare, scor 0-0, cu cei de la FC Hunedoara, răzbunând într-un fel înfrângerea motrenilor din prima rundă în fața aceluiași adversar.

Rezultate Liga a 3-a, seria a IV-a:
Nuova Mama Mia – CS Ineu 8-0
Viitorul Municipal Craiova – UTA Bâtrâna Doamnă 0-1
Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Mehedinţi 2-1
Vulturii Lugoj – CSO Filiaşi 2-1
FC Hunedoara – Ştiinţa Turceni 0-0
Naţional Sebiş – Millenium Giarmata 2-0
Minerul Motru a stat.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here