Pandurii generaţiei 2010, campioni acum şi-n viitor!

1329

Generaţia 2010, a Clubului de Fotbal Pandurii Târgu-Jiu, antrenată de Eugen Pădureanu, a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la prima ediţie a Festivalului de Fotbal Transalpina, ce s-a desfăşurat în oraşul Novaci. Pe parcursul a trei zile, micuţii fotbalişti de la Pandurii, au încântat publicul cu un joc de calitate ce a culminat cu câştigarea locului 1 pe podium şi a Cupei Transalpina Fotbal Festival. Pandurii au întâlnit echipe din judeţ, cât şi din afara judeţului nostru, micuţii fotbalişti demonstrând că sunt cu adevărat echipa şi generaţia etalon a judeţului Gorj.
rândul de sus, stânga: antrenor Eugen Pădureanu, jucătorii Mario Posteucă, Radu Predescu, Andrei Popescu, Cosmin Tărăbuţă, Ştefan Racoceanu, Răzvan Manolache, Raul Boboroanţă, Alexandru Deaconescu, Sebastian Folcuţ.
rândul de jos, stânga: Ioan-Darius Bucălăete, Leonard Stăniloiu, Fabian Gheorghescu, Robert Sorea, David Cucu, Ariana Folcuţ, iar jucătorii Pleşea Mario şi David Radu nu sunt în fotografie, dar au participat din plin la victoria echipei lor.
Într-o atmosferă de sărbătoare, premierea a fost făcută la Casa de Cultură a oraşului Novaci, înmânarea premiilor fiind făcută de către organizatorul evenimentului, Tibi Turloiu şi de către primarul din localitatea gazdă, Dumitru Leuştean.
Felicitări tuturor echipelor participante, antrenorilor şi organizatorilor, care susţin şi încurajează copiii şi întreaga mişcare sportivă.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here