Pandurii, comportare frumoasă la Cupa Hagi-Danone

550

Grupa juniorilor născuți în 2002 de la Pandurii a participat la turneul de zonă al Cupei Hagi-Danone ce s-a disputat la Timișoara, micuții fotbaliști antrenați de Eugen Pădureanu având evoluții apreciate, însă au ratat prezența la Turneul Final pierzând finala.
radu filipMicii panduri au câștigat ambele meciuri din grupă și partida din semifinale, dar în finala competiției au dat din nou peste echipa gazdelor, pe care o învinseseră în grupă. În finală, LPS Banatul Timișoara și-a luat revanșa și a câștigat cu 1-0 meciul cu micuții panduri spulberând visul acestora de a juca în turneul final în fața „regelui” Gică Hagi. Totuși, evoluțiile lor au fost apreciate de cei prezenți la turneu, de la spectatori, la oficiali ai turneului, unul dintre panduri, Radu Filip, primind premiul pentru cel mai tehnic jucător al turneului.

Rezultate în grupă:
Pandurii – LPS Banatul Timișoara 1-0 (Ianis Stăniloiu)
Pandurii – Jiul Petroșani 2-1 (Radu Filip 2)

Semifinală:
Pandurii – Atletico Arad 2-0 (Radu Filip 2)

Finală:
LPS Banatul – Pandurii 1-0
Pandurii – juniori 2002
Portari: Radu Mereșcu, Orlando Voinea
Jucători de câmp: Flavius David, Leonard Gheorghe, Ovidiu Rasoveanu, Denis Lupulescu, Ștefan Jerca, Răzvan Bogdan, Ianis Stăniloiu, Radu Filip, Ionuț Safta și Horațiu Peia.
Antrenor: Eugen Pădureanu
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here