Pandur convocat la naţională, pentru amicalul cu Argentina!

129

Mijlocașul Paul Anton a fost jucătorul pe care Victor Pițurcă l-a așteptat pentru completarea lotului pe care l-a convocat pentru întâlnirea de miercuri cu Argentina lui Messi și Kun Aguero.
Imediat după finalul partidei Pandurilor cu Ceahlăul, Anton a fost anunțat de președintele Eugen Pîrvulescu de selecționarea sa pentru acest meci: „Anton este un jucător tânăr, simțeam cu toții că poate să facă pasul spre echipa națională. Este un jucător care are de partea lui tinerețea, joacă pe un post destul de important, cel de închizător, și cred că se va descurca bine. Pentru noi este o onoare și suntem mândri de convocarea lui Paul Anton. Sper ca după el să urmeze și alți jucători de la echipa noastră chiar dacă acum n-am făcut o partidă deosebită. Pe Paul l-am felicitat, era bucuros și el, dar ne-am spus că era bine să fi plecat după o victorie, dar ăsta este fotbalul, mergem înainte”, a declarat Pîrvulescu.
Jucătorul spune că a fost surprins de convocarea primită, dar speră ca aceasta să fie urmată și de altele în viitor: „Nu mă așteptam să fiu convocat, dar mă bucur foarte mult. Pentru asta muncesc și, cum mai spuneam, naționala reprezintă cel mai înalt nivel și voi da totul. Nu știu dacă voi da piept cu Messi. Mă bucur foarte mult că am fost convocat, sper să nu fie doar o trecere pe acolo, sper să rămân în lotul echipei naționale. Sincer, la asta mă gândesc, să-mi fac treaba și să rămân, nu la faptul că voi da piept cu Messi. E, întradevăr, o onoare, dar nu știu dacă voi juca contra lui”, a declarat Paul Anton la finalul meciului după care a primit convocarea la națională. Editat de Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here