Până la semnarea noului contract, Angajaţii Spitalului Sadu vor primi mai puţine tichete

345

Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu (Spitalul Sadu), a declarat că până la semnarea noului contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj angajaţii unităţii vor primi în fiecare lună cu câte cinci tichete în minus. Stolojanu a menţionat că s-a ajuns în această cauză ca urmare a promovării în funcţie a 35 de salariaţi, fapt ce a condus la o creştere a cheltuielilor de personal cu aproximativ 20.000 lei.

Angajaţii Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu au primit mai puţine tichete de masă, ceea ce i-a nemulţumit profund. Deşi nu ar fi dorit să se ajungă aici, managerul Aurel Stolojanu spune că nu exista posibilitatea acordării tuturor tichetelor de masă ce reveneau fiecărui salariat. „Le-am dat cu câte 5 tichete mai puţin deoarece anul trecut am avansat 35 de angajaţi şi, astfel, cheltuielile de personal s-au majorat cu 20.000 lei pe lună. Nu este rea intenţie, nu se pune prolema că nu aş vrea să le dau pe toate, ci efectiv nu avem posibilităţi materiale”, menţionează Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu.

Se aşteaptă noul contract cu CJAS
Salariaţii Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu vor primi şi în următoarele două luni mai puţine tichete. Lucrurile vor reveni la normal odată cu intrarea în vigoare a noului contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. „Vom continua să dăm mai puţine tichete până la semnarea unui nou contract cu CJAS, lucru care se va întâmpla undeva în luna aprilie. Va fi un alt contract şi sperăm că ne vom descurca mai bine”, a declarat Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here