Ordine Publică cu Sandokan și Coco de la Argeș! Un polițist local din Târgu-Jiu petrece de zor cu interlopii

5060

Bălăceanu Maikidon, polițist local în municipiul Târgu-Jiu, a fost văzut petrecând, cu interlopii, la un botez care s-a organizat la un local din oraș, în luna octombrie a anului trecut. Agentul de la Ordine Publică este astfel fotografiat stând la masă chiar cu cel numit “spaima englezilor”, adică cu Coco din Câmpulung, interlop român vânat ani buni de polițiștii din Marea Britanie, pentru că jefuia englezii folosindu-se de un pistol. Nu este singurul cu care Bălăceanu se chefuiește, în fotografii apărând și Sandokan, interlopul gorjean reținut, săptămâna trecută, în urma perchezițiilor la rromi de la Cărbunești. La domiciliul lui Sandokan și a altor rromi din Cărbunești, dar și din cartierul Obreja s-au găsit săbii de diverse tipuri, topoare și pumnale, cartușe și sume mari de bani.

maikidon si coco“Infractorii împart masa cu cei care trebuie să asigure legea în Târgu-Jiu”, reclama, la finalul săptămânii trecute, în scris, un cititor al Gorjeanul, consternat când, într-o filmare cu Nicolae Guță, postată pe Youtube, apare alături de interlopii țării și polițistul local din municipiu, Bălăceanu Maikidon. În filmarea evenimentului, un botez care a avut loc în municipiu pe 25 octombrie 2015, apare de altfel alături de cunoscutul Sandokan și “Coco”, mai exact Vîlcu Petre Cornel, interlopul din Argeș care a terorizat Marea Britanie. De altfel, în 2014 când respectivul a fost capturat de autoritățile engleze, evenimentul a ținut primele pagini ale publicațiilor engleze, asta deoarece infractorul român a fost considerat atunci drept captura anului a polițiștilor din Regat.
Infractorul din Argeș pare, de altfel, liantul dintre Maikidon și Sandokan, dar și între marea familie de interlopi a respectivului întinsă pe raza a câtorva județe.

DSC_4631Mândru că împarte masa cu un mare interlop!
De altfel, și într-o fotografie de la eveniment, gorjeanul Maikidon stă umăr la umăr cu interlopul “Coco”, cel care, potrivit presei centrale, a ajuns în atenţia autorităţilor din Marea Britanie, după ce ar fi ameninţat cu arma, într-un loc public, și doi cetăţeni albanezi, soţ şi soţie. Acesta a fost reţinut de Poliţia din West Midlands, Birmingham, pentru 24 de ore, în noiembrie 2013, dar a fost eliberat ulterior, din lipsă de probe. Procesul a continuat, însă, la Tribunalul din Birmingham, iar la sfârşitul lunii iulie 2014, magistraţii să-l declare pe muscelean vinovat pentru posesie ilegală de armă.

DSC_4778Petre Cornel Vâlcu a fost lăsat în libertate condiţionată până pe 8 septembrie, când instanţa ar fi trebuit să pronunţe decizia finală în acest caz. Magistraţii Tribunalului Birmingham au decis, însă, să amâne verdictul până pe 28 octombrie 2014 când românul a fost condamnat la o pedeapsa de 15 luni, însă eliberat dupa 4 luni pe data de 27 februarie 2015, fiind deportat de autoritățile din Anglia în conformitate cu emigrările.
vilcu petre cornel (coco)1Câteva luni după întoarcerea în țară “Coco” era însă la petrecerea de la Târgu-Jiu ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acesta a dat, de altfel, la greu dedicații la eveniment, fiind aplaudat “pe sistem” de băieții certați cu legea care făcuseră cerc în jurul lui Nicolae Guță. Coco, cercetat în România în mai multe dosare penale, acesta trăind într-o sferă infracţională internaţională, părea că se simte în largul său la evenimentul privat din orașul nostru, mai ales că în cercul său de apropiați care dansau pe muzica plătită de el se afla și Sandokan și familia respectivului.
“Dați-vă și dumneavoastră seama ce rădăcini a ajuns să aibă lumea interlopă din Târgu-Jiu”, mai spune cititorul Gorjeanul care este de părere că polițistul local nu avea ce căuta acolo “ținând cont de statutul lui în societate, nu foarte mare, dar contrariu a ceea ce este el”.

12189764_704021373031949_1007932935390531285_nCoco le dă dedicații pe bani polițistului local și lui Sandokan
Și pentru a demonstra că polițistul Mikaidon și interlopii sunt în mare prietenie, este necesar să se vadă doar una dintre multele filmări de la evenimentul din octombrie în care Guță le cântă respectivilor, primind, la greu, dedicații de la băieții cu bani. De altfel, într-o astfel de filmare se vede clar cum interlopul Coco îi dă 200 de lei lui Guță pentru o dedicație specială oferită lui Maikidon și lui Sandokan. “Să nu uităm pentru Maikidon și pentru Sandokan din partea lui Cocoooo”, spune Nicolae Guță la microfon, după ce interlopul de la Câmpulung, prieten cu nașul de botez, îi dă manelistului 200 de lei și îi spune la ureche pentru cine se face plata. De altfel, în filmările respective, Maikidon apare de mai multe ori, atât la masă ascultându-l pe Guță, când și șoptindu-i câte ceva la ureche interlopului din Câmpulung.
Cu siguranță, superiorii lui Bălăceanu Maikidon, nu cunosc cu cine este înfrățit subalternul lor care, frate fiind cu interlopii, face ordine zilnic în municipiul Târgu-Jiu.
ANAMARIA STOICA

6 COMENTARII

  1. Așa. ..tara arde și baba se piaptănă. ..și ce rezolvați voi va discutați de acele persoana care în afară ca fac scandaluri și toarnă pe unii și pe alții nu știu nimic. Fraților evaluare psihologica în rondul ălora de la politia locala s a făcut? Nu..atunci schimbați placa..ca e zgâriata. . Acest sau de vb cu interlopii…se au pe bune cu cei ce fac taximetrie clandestina. Duceți va la Complexul Gardu sa I vedeți. ..stau la cafea cu ei. Rușine. .

  2. Rudari asta de Mâché trebuia dat afară de mult dar e pilă lui Cîrciumări în primul rind e analfabet e cămătar da bani cu camătă la toți șefi din pol locală asta trebuia arestat a luat cu japcă 2 apartamente a lăsat oameni pe drumuri instituție statului dorm acu sia luat BW cu 30 de mi de euro de unde are bani din cămătărie așa ca își permite statutul de interlop așa instituție așa analfabeți așa șefi vai de ei ăștia trebuie desființați papă bani statului degeaba

  3. Trebuie să ne unim cu toți să nu le mai dam votu ca nu merita ai ales ăstora de la p s d ca ăștia au înființat excroci ăștia de la locală și tot ei leau făcut salari mai mari ca la jandarmi și polițiști și pt ce nu au nimic în comun cu siguranță cetățeanului dacă va aduceți aminte ăștia se ocupau cu campania electorală a lui cîrciumări și rupeau afișele de pe stilpi ale contracanditatillor și au omorit sute de ciini și îi aruncau la jiu va aduceți aminte ca a fost dat și la televizor dar anchetă nu să mai făcut hai cu toții să nui mai votam vrem o țară curăța fără comunitari

  4. Acest baiat are scoala facuta. Inclusiv la liceul nr 2 a terminat 10 clase. Are si el placerile vietii. Este un om cu suflet mare. Sincer urasc tiganii si jegurile de interlopi. Ias nimici la maxim daca as putea. Dar Maikidon nu are nici o treaba cu astia. Se lipeste si el sa supravietuiasca.

  5. Nu trebuie judecat acest om ! Pentru cultura unora sunt neamuri foarte apropiate . Omul a mers la botez. nua dat nimanui in cap , nu a tinut partea nimanui , acum ca nu aveti voi subiecte de discutat , va legati de oameni . Atata timp cat balaceanu maikidon nu a facut niciun rau nimanui nu cred ca trebuie luata vreo masura impotriva lui ! Imi este vecin . Un om cum un bun simt poate mai mult decat a unui roman ! Lasa-ti barfele .

  6. Lasati omul in pace si scrieti despre lucruri importante. De ce nu scrieti despre conflictele din siria sau tratamente pt cancer?! Saracul politist a fost si el la un botez, orasul e mic, se stie toata lumea cu toata lumea. Nu face fapte cu ei, doar s-au nimerit la o petrecere. Daca nu ii saluta si intorcea capul scriati de el ca e un increzut. Rusine sa ii fie doar acestei doamne frustrate care prezinta lucrurile in mod denaturat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here