Orchestra Lăutarii de la Chișinău, alături de Roberta Crintea și invitații săi, în concert la Târgu-Jiu

2928

Pe 23 iulie va avea loc un nou concert la Târgu- Jiu, destinat, de această dată, iubitorilor muzicii populare.

Astfel, la Târgu-Jiu va poposi Orchestra Lăutarii de la Chișinău, alături de maestrul Nicolae Botgros.
Spectacolul va avea loc în Piața Prefecturii, de la ora 20.00. ,,Îi mulțumesc Robertei Crintea pentru implicare și cred că va fi un eveniment senzațional.
Din bugetul administrației locale se vor asigura costurile cu Orchestra Lăutarii de la Chișinău, iar Roberta s-a ocupat de invitarea artiștilor din țară la spectacolul de la Târgu Jiu. Este vorba despre soliștii care îi sunt cei mai apropiați colegi de scenă și cu care Roberta Crintea a colaborat pe parcursul carierei. Ne așteptăm să avem un public numeros”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.
Pe scenă, la spectacolul din 23 iulie, va urca îndrăgita solistă de muzică populară Roberta Crintea și invitații săi: Petrică Mîțu Stoian, Mariana Deac, Cornelia și Lupu Rednic, Alexandru Pugna, Liliana Laichici, Olguța Berbec, Leontin Ciucur, Anita Ganțu, Nicușor Iordan, Alina Pinca, Claudia Toropu, Constantin Măgureanu, Robert Târnăveanu, Maria Rotaru, Marian Medregoniu, Aurel Blondea, Marcel Parnica. Evenimentul va fi prezentat de către Felicia Stoian, redactor muzical la TVR Timișoara.
,,M-am înconjurat întotdeauna de învingători ca să pot învinge și ca să pot să las ceva în urma mea. Privesc acest eveniment cu încredere și vreau să fie nu doar un eveniment cultural, ci unul de excepție. Noi, cei de la Târgu- Jiu, deja avem o bucățică de dumnezeiesc datorită măreției lui Brâncuși. Vrem să le arătăm invitaților noștri că suntem un oraș cu istorie și însemnătate”, a precizat artista de muzică populară Roberta Crintea.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here