Oprişescu a câştigat împotriva CE Turceni

147

_MG_4091Maria Oprişescu, salariat pe funcţia de contabil-şef în cadrul Direcţiei Transport şi Servicii din cadrul Complexului Energetic(CE) Turceni, la un moment dat chiar angajat în cadrul Corpului de Control al unităţii energetice, a obţinut şi ea o victorie la Tribunalul Gorj, împotriva celor care au lăsat-o fără loc de muncă.

 

 

Oprişescu a fost concediată abuziv, în momentul în care pedeliştii lui Manţog îşi puneau oamenii în posturile cheie ale producătorului de electricitate. Femeia a încercat însă să facă faţă situaţiei şi a dat în judecată CE Turceni solicitând atât reîncadrarea pe postul deţinut anterior cât şi daune morale. La un moment dat, în opinia femeii, CE Turceni îi datora chiar 300 de milioane de lei vechi. După o luptă dificilă la instanţa Tribunalului Gorj, încercând să recuzeze, fără succes, completul de judecată, acuzat de părtinire, dar şi după demersul făcut , tot fără succes, de către judecătoarea Elena Zamfirescu de a renunţa la acest dosar, Oprişescu a primit totuşi o soluţie favorabilă. “Admite în parte contestaţia”, este soluţia dată de Tribunalul Gorj pe data de 26 aprilie, la exact un an de zile de la înregistrarea dosarului pe rolul tribunalului Gorj. Până la eliberarea hotărârii instanţei de judecată nu se cunoaşte dacă Oprişescu a câştigat revenirea la CE Turceni sau banii solicitaţi unităţii energetice.

Acesta nu este singurul caz în care un fost salariat al CE Turceni a obţinut revenirea pe postul din care a fost îndepărtat în mod abuziv. Unul dintre cazuri este cel al lui Ion Răuţ, sau cel al Cristinei Bujor de la Complexul Energetic Rovinari.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here