Oltenii, la a patra victorie consecutivă în campionat

696

Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 21 (Koljic 35, Cicâldău 71/ Costin 58), iar formația antrenată de Cristiano Bergodi rămâne neînvinsă în sezonul 2020 – 2021. Oltenii au 12 puncte adunate în 4 meciuri și ocupă primul loc în clasamentul din Liga 1, la două în fața locului secund ocupat de CFR Cluj.

,,Suntem pe locul 1 datorită lui!”
Președintele Universității Craiova a declarat că atacantul în vârstă de 25 de ani este ceea ce le-a lipsit oltenilor în sezonul trecut. ,,Koljic e ceea ce ne-a lipsit anul trecut. Toți antrenorii care au fost înainte, și Papură, și Pițurcă, acuzau lipsa a ceea ce avem acum, a unui atacant care fructifica, unul care da o altă notă atacului pozițional. E ceea ce ne trebuie. Mă bucur pentru el, pentru forma lui bună și constantă, care se manifestă prin goluri care ne ajută. Poziția asta, primul loc în clasament, i se datorează lui și inspirației lui din fața porții”, a declarat Sorin Cârțu.

,,Georgia, Georgia, Georgia…”
Antrenorul oltenilor a lăsat de înțeles că persoane din anturajul clubului îl tot condamnă pentru eliminarea din Europa League și pentru felul în care arată echipa: ,,sunt aici de 11 meciuri, am câștigat 10 meciuri. Și am pierdut jumătate de oră, a doua repriză cu Cluj. Era 1-1 când am luat al doilea gol. Am greșit jumătate de oră, dar parcă toată lumea aici nu e mulțumită. Persoane care sunt în anturajul echipei tot vorbesc, asta nu e bine. Eu încerc să fac ceva, muncesc împreună cu jucătorii. Eu zic că s-au comportat bine în aceste momente, nu e ușor, dar trebuie să avem și răbdare. Eu zic că trebuie felicitați jucătorii. Suntem pe primul loc, avem 4 victorii din 4. Nu e ușor, suporterii vor victorie după victorie. Presiunea e normală, sunt antrenor și e normal că am presiune. A fost acel meci din Georgia care ne-a dezamăgit pe toți și eu sunt primul vinovat, dar nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia. Dinamo Moscova a fost eliminată și ea de Tibilisi. Păcat, știu că a fost o dezamăgire mare. Dar ne gândim la campionat, gata cu Georgia”, a spus Cristiano Bergodi la conferința de presă de după meciul cu Voluntari.

Universitatea Craiova – F.C. Voluntari 2-1 (1-0)
CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă, REZERVE: L. Popescu, Mitran, Papp, Acka, Vătăjelu, Mateiu, Bărbuț, Baiaram
ANTRENOR: Cristiano Bergodi
VOLUNTARI: Rîmniceanu – I. Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Pablo de Lucas, Căpățînă, I. Gheorghe – Grădinaru, Eric, Mailat. REZERVE: Rodriguez, Puel, C. Achim, Kocic, Bortoneanu, V. Mihai, Voinescu, Ozkara
ANTRENOR: Mihai Teja
Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti)/ Asistenți: Gheorghe Bogdan (Bucureşti) și Bîrdeş Romică (Piteşti)
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here