Olimpiada de Limba și Literatura Rromani- Etapa Județeană susținută la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”

680
dav

În data de 29 februarie 2020 a avut loc la Școala Gimnazială ,,Ecaterina Teodoroiu” Olimpiada de Limba și Literatura Rromani, etapa județeană.
Au participat elevii care stăpânesc această limbă și o vorbesc fluent, mai ales în contextul în care unitatea în diversitate își spune cuvântul.
Astfel, au participat următorii elevi de la Școala Gimnazială ,,Voievod Litovoi”, fiind coordonați de doamna prof.Pîrvulescu Lidia Emilia: Radu Ionuț Samuel (nota 9,05), Rădulescu Eduard Ciprian (9,00) Căldăraru Răzvan Leonard (8,00), Mihai Iulian Ilie (8,00) și Priboi Florin (6,75).
În sala de examen, asistenții au fost: domnul inspector Cristinel Gîrdu și domnul profesor Voicu Teodor, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Albeni.
Profesorii evaluatori au fost: Luminița Feraru, Ion Mihai și Pavel Denisa. Doamna director adjunct Ramona Frățilescu a validat documentele pentru conformitate în ziua respectivă.
Evenimentul acesta a vizat încurajarea elevilor vorbitori de limbă rromani să își dezvolte pe viitor abilitățiile de comunicare scrisă și verbală, așa cum îi stimulăm să procedeze de fiecare dată.
Inspector prof. Gîrdu Cristinel și prof.Voicu Teodor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here