Noi posturi vacante, scoase la concurs pentru primăriile din Gorj

288

Primăriile din judeţ fac noi angajări. Dovada stă în publicarea pe portalul care anunţă vacantarea şi organizarea de examene pentru ocuparea unor joburi în administraţia publică din România. De această dată, primăriile din Gorj care vor organiza examene sunt: Stoina, Ţînţăreni şi Padeş.

Primăria comunei Padeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de muncitor IV. Candidaţii trebuie să îndeplinească toate cerinţele generale legale pentru ocuparea unui post public vacant, iar singura condiţie specifică este ca viitorii deponenţi de dosare să aibă studii medii absolvite. Proba scrisă a concursului va fi organizată pe 22 aprilie, ora 10.00, urmând ca interviurile să fie susţinute în ziua următoare, la aceeaşi oră.

Secretar pentru Primăria Ţînţăreni
Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Ţînţăreni. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la examen şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani; cunoştinţe nivel mediu de operare PC.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 29 aprilie 2015, ora 09.00 – proba suplimentară; 29 aprilie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Dosarele de înscriere se depun la sediul ANFP în termen de 20 zile și trebuie să conţină: copia actului de identitate; formularul de înscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificată; copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau adeverinţă care atestă vechimea în muncă; cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu o declaraţie pe proprie răspundere); adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; declaraţia pe propria răspundere/adeverinţă care atestă că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Şofer de microbuz şcolar la Stoina
microbuz scolar (10)Şi Primăria comunei Stoina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de şofer pentru microbuzul școlar. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la examen şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii liceale; atestat profesional transport persoane; posesor al unui permis de conducere valabil care să cuprindă categoria; minimum doi ani vechime în specialitatea de șofer/conducător auto.
Termenul limită de depunere a dosarelor este 24 aprilie, ora 16.00, proba scrisă va fi susţinută pe 27 aprilie, ora 10.00, proba interviurilor s-a stabilit pentru ziua de 28 aprilie, la aceeaşi oră, urmând ca de la orele 12.00 în ziua respectivă, candidaţii să susţină şi proba practică.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here