Noi posturi în administraţia locală, scoase la concurs

426

Şapte posturi publice sunt scoase la concurs, în luna iunie, în Gorj. Este vorba despre postul de inspector în cadrul primăriei Târgu-Jiu, Cruşeţ, Slivileşti şi Dragoteşti.

La sfârşitul lunii iunie, mai multe primării din judeţ organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii vacante de execuţie în administraţia locală. Primăria Comunei Crușeț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent – asistent social din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Crușeț.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare administrative sau juridice, de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 1 an.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor de către candidaţi este în data de 5 iunie, ora 13:00. Pentru acest post, prima probă, cea scrisă, va fi susţinută pe 16 iunie, următoarea, respectiv interviul, fiind programată pe 17 iunie.

Se caută inspector în relaţii cu presa
Şi Primăria Municipiului Târgu-Jiu organizează la mijlocul lunii iunie concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante de: inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Relații cu Presa; inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Investiții (2 posturi); inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul gospodărie Comunală și Managementul Calității.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice pentru postul de inspector în relaţii cu presa sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice. Este necesară de asemenea o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani. Pentru funcţia de inspector în cadrul departamentului investiţii sunt necesare, pe lângă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 9 ani. Pentru funcţiile de inspectori în cadrul celorlalte departamente din cadrul primăriei condiţiile de angajare sunt aceleaşi.
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Proba scrisă va avea loc în data de 16 iunie 2014, ora 10:00, iar susţinerea interviului în data de 18 iunie 2014.

Se caută consilier la Dragoteşti
Primăria Comunei Dragotești organizează în data de 10 iunie concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Contabilitate și Achiziții Publice din aparatul de specialitate al primarului Comunei Dragotești, judeţul Gorj. Interviul va fi susţinut în data de 12 iunie, ora 10:00.

Inspector asistent la Slivileşti
Examenul pentru ocuparea postului de inspector asistent în cadrul Compartimentului Probleme Agricole, Dezvoltare Rurală şi Cadastru din Primăria Slivileşti va avea loc în data 16 iunie. Una dintre condiţiile în vederea ocupării acestui post este aceea de a avea vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani. Proba interviului va avea loc în data de 19 iunie 2014.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here