Noi concursuri pentru posturile vacante din primării

409

Primăriile Aninoasa, Tismana şi Arcani sunt pe lista din această săptămână a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) privind o serie de posturi scoase la concurs de la nivelul judeţului nostru.

Primăria orașului Tismana organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Contabilitate. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului. Proba scrisă a concursului este programată în data de 26 noiembrie la ora 10:00, urmând ca pe 28 noiembrie, la aceeaşi oră, să fie susţinută proba interviului.
Un alt concurs pentru ocuparea unei funcţii în administraţia publică este cel de la Primăria comunei Arcani, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, gradul profesional principal în cadrul aparatului de specialitate al primarului. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul cadastrului și măsurători topografice; cunoştințe de operare PC – nivel mediu și Autocad – nivel avansat; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim 5 ani. 28 noiembrie a.c., ora 16:00 este data limită pentru depunerea dosarelor, urmând ca proba scrisă a examenului să aibă loc pe 15 decembrie de la ora 10:30, iar interviul să fie susţinut două zile mai târziu.

Referenţi pentru Aninoasa
Şi Primăria Comunei Aninoasa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează: referent, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Cadastru, Agricultură, Urbanism; referent, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Finanțe, Contabilitate, Impozite și Taxe. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; cunoştințe de operare PC – nivel mediu. Examenul scris al concursurilor va avea loc pe 10 decembrie de la ora 10:00, iar interviurile se vor susţine la aceeaşi oră însă pe 12 decembrie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here