Noi cabinete medicale, în Ambulatoriul Spitalului Novaci

842

Ambulatoriul integrat Spitalului Orășenesc Novaci se află în plin proces de reabilitare. După ce vor fi terminate lucrările se va trece la reorganizarea acestuia, managerul Emil Grigore confirmând faptul că vor fi înființate noi cabinete medicale, respectiv Ortopedie, Neurologie, Cardiologie.

La ora actuală, în cadrul Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Novaci funcţionează şase cabinete medicale: Chirurgie, Ginecologie, ORL, Oftalmologie, Interne şi Pediatrie. Conducerea unității a decis să mai înfiinţeze încă trei. „Exteriorul Ambulatoriului a fost renovat și acum se lucrează și la interior. După ce vor fi finalizate lucrările facem necesarul și reorganizăm activitatea în sensul că vom înființa și cabinete de Ortopedie, Neurologie și Cardiologie”, a confirmat managerul Emil Grigore.
Clădirea Ambulatoriului Spitalului Novaci a fost construită în anul 1958, iar până în prezent nu a avut parte de nicio reabilitare. Primăria împreună cu conducerea spitalului au reuşit să facă rost de fonduri pentru a reabilita clădirea. În momentul de faţă, lucrările de modernizare sunt pe ultima sută de metri.
Unitatea medicală din Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 de locuitori din oraşul Novaci, staţiunea Rânca şi şapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here