Naşteri numeroase, la Spitalul Orăşenesc Novaci

171

IMG_3129Tot mai multe graviduţe aleg să nască la Spitalul Orăşenesc Novaci. Condiţiile foarte bune din saloane şi din sala de naşteri, personalul bine-pregătit şi atenţia acordată pacientelor, toate acestea sunt motive determinante pentru viitoarele mămici să opteze pentru a naşte la această unitate spitalicească.

La Spitalul Orăşenesc Novaci s-au renovat toate secţiile. Condiţiile din saloane sunt bune peste tot, pacienţii apreciind modul cum s-a modernizat spitalul. Recent s-a modernizat sala de naşteri, secţia de Ginecologie a unităţii spitaliceşti din Novaci fiind acum complet reabilitată. Odată cu toate aceste realizări, dar şi cu atragerea specialiştilor de renume, a început să crească şi numărul pacienţilor.

Nouă bebeluşi, la Spitalul Novaci

La ora actuală, la Spitalul Orăşenesc Novaci sunt nouă bebeluşi. Săptămâna trecută, la aceeaşi unitate erau 11 nou-născuţi. „Am reamenajat sala de naşteri de la Ginecologie. Avem foarte multe mămici care vin şi nasc la noi. Se naşte atât natural, cât şi prin cezariană, în funcţie de cum decid medicii împreună cu pacientele. Acum avem nouă bebeluşi pe secţie; săptămâna trecută am avut 11”, a declarat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Nu doar condiţiile oferite în saloane şi în sălile de operaţie sunt bune, directoarea Eufimia Dumitrescu mai spune şi că în farmacia unităţii există medicamente, nelipsind nimic din stoc. Mai mult decât atât, conducerea spitalului intenţionează să achiziţioneze şi instrumentar nou, dar şi să continue investiţiile la nivelul unităţii.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here