Munca si seriozitate – solutia tehnocrata pentru minerii blocati in subteran

316

Intr-o declarative de presa, sustinuta astazi la Bucuresti si avand ca tema solicitarile minerilor blocati in subteranul Minelor Lonea si Vulcan ori intrati in greva foamei, ministerul energiei, Victor Grigorescu a recunoscut ca nu are solutii, spunand ca a discutat cu prefectul și cu autoritățile abilitate pentru ca cei care protestează să nu-și pună viața în pericol și să li se ofere toată asistența de care au nevoie, neexcluzand situațiile neprevăzute.

In opinia ministrului, “Nu există astăzi o soluție politică pentru situația critică de la CEH. Singura soluție care poate salva Complexul de la dispariție este munca și seriozitatea. “

Cat despre soarta Complexului Energetic Hunedoara, aceasta problema este pasata administratorului judiciar numit la inceputul acestui an si care trebuie să gestioneze situația companiei în interesul creditorilor : “Aștept de la acesta să-și asume rolul conferit de lege și să ofere încrederea necesară celor care protestează, prin profesionalism, cu hotărâre, printr-o atitudine transparentă și prin acțiuni benefice” se mentioneaza in finalul comunicatului de presa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here