Muja, la concursul pentru Garda de Mediu Gorj

223

Concursul pentru ocuparea postului de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj a avut loc ieri la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Ninel Muja, zice-se fost coleg de muncă cu Dian Popescu, a fost singurul care şi-a anunţat oficial participarea la concurs. De altfel, în urmă cu puţin timp Ovidiu Ilie, fostul-şef de la cârma instituţiei, spunea că nu este hotărât cu privire la participarea la acest concurs.

Postului de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj a fost scos la concurs pentru a doua oară în acest an, din cauză că la primul concurs, organizat în acest sens la data de 20 februarie, nu s-a prezentat nimeni. Concursul a avut loc marţi, şi a fost organizat la ANFP, Bucureşti unde cei înscrişi au susţinut două probe, o probă scrisă şi un interviu.
În prezent, instituţia este condusă de Gheorghe Sanda, care nu este membru PNL, dar în acelaşi timp şi de Ovidiu Ilie, care se consideră, la rândul lui, şef al unităţii. Ilie spunea de altfel că acest concurs nu este legal. De asemenea, Sanda a declarat cu puţin timp în urmă, că nu va participa la concurs, din motive personale. Sunt voci care spun că Sanda nu are susţinere PNL.
Rămâne de văzut dacă liberalul Ninel Muja, cel care a spus anticipat, că participă la concurs, va îndeplinii criteriile şi punctajul pentru a ocupa funcţia de comisar şef la Garda de Mediu Gorj. Oricum acesta, se pare, că nu a avut contracandidaţi pentru funcţie.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here