Mota s-a accidentat

355

Dincolo de problemele pe care jocul echipei le-a arătat în turneul de la Târgu Jiu, antrenorul Liviu Andrieș are o nouă durere de cap, una provocată de accidentarea lui Felipe Mota.
Coordonatorul de joc portughez s-a accidentat la genunchi în finalul meciului cu HC Vaslui și este posibil ca Mota să își încheie sezonul înainte de a-l începe și odată cu el și contractul cu Energia, unul semnat doar pentru un an: “Să sperăm că accidentarea lui Mota nu este atât de gravă. Vom vedea luni care este diagnosticul pe care-l va primi. Dacă va fi ceva grav, va fi o problemă atât pentru el, cât și pentru echipă. El a simțit că i-a pleznit ceva acolo, sper să nu fie o ruptură de ligamente. Dacă e așa, atunci anul acesta e scos din lot pentru că nu va mai juca. El a semnat pentru un singur an, deci sezonul ar fi compromis atât din punctul lui de vedere, cât și al clubului…”, a declarat Liviu Andrieș. Problema este cu atât mai serioasă cu cât pentru postul de conducător de joc, în lotul Energiei, mai este un singur jucător, Dorin Dragnea, iar resursele financiare par a nu lăsa loc unui alt transfer în această vară: “Nu știu dacă, din punct de vedere financiar, ne-am mai putea permite încă un transfer”, a încheiat, amar, antrenorul Liviu Andrieș.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

  1. sa fie promovat vlad mladin .. foarte talentat .. si chiar mai multi juniori descoperiti si pregatiti de d-l profesor gorun adrian sa fie promovati la echipa mare .. numai asa le acordam incredere acestor minunati baietii ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here