Moş Crăciun le-a adus în dar câte un bebeluş

301

Mai multe familii din judeţul Gorj au primit cel mai frumos cadou de Crăciun, devenind părinţi. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-au născut două fetiţe şi un băieţel, iar la Spitalul Orăşenesc Novaci au venit pe lume doi băieţei.

Sărbătoarea Naşterii Domnului a adus fericire în sânul mai multor familii din judeţul nostru. Darul de Moş Crăciun primit de acestea a fost câte un bebeluş. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-a înregistrat o naştere în Ajun, iar de Crăciun s-au născut două fetiţe. „Am avut trei naşteri, în această perioadă. Un băieţel s-a născut în Ajun şi două fetiţe de Crăciun. Toţi au avut o adaptare bună, naşterile fiind naturale. O mămică se şi externează astăzi (n.red.: luni, 29 decembrie)”, a declarat medicul Camelia Roman, şef Secţie Neonatologie din cadrul SJU Târgu-Jiu.

Doi băieţi născuţi la Novaci
Şi la Spitalul Orăşenesc Novaci au venit pe lume doi bebeluşi, în perioada Crăciunului. Este vorba despre doi băieţi perfect sănătoşi. „Un băiat s-a născut în noaptea dintre 22 spre 23 decembrie, pe cale naturală. Cel de-al doilea a venit pe lume pe data de 28 decembrie”, a menţionat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Bucuria provocată de aceste naşteri a fost nespusă pentru proaspetele mămici, dar şi pentru familiile acestora, mai ales că micuţii au venit pe lume într-o perioadă specială a anului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here