Morega, pus la muncă de ziua lui

308
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a făcut o cădere nervoasă, de ziua lui. Supărat că trebuie să muncească peste program şi să-şi bată capul cu proiectul la legea bugetului, deputatul liberal şi-a vărsat focul pe ziariştii care au îndrăznit să-l deranjeze cu întrebări.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost pus la muncă de ziua de naştere. Ieri, Morega nu s-a mai putut stăpâni, atunci când reprezentanţii mass-media l-au luat la întrebări, privitor la problemele din interiorul organizaţiei judeţene a partidului şi şi-a vărsat amarul, la telefon. Mai marele liberalilor din Gorj s-a plâns de faptul că legea bugetului, care se discută de câteva zile în Parlament, îi suprasolicită nervii şi îl ţine la muncă, peste program. “Mă toacă aici, ca pe pătrunjel de trei zile, cu legea bugetului. Pe mine să mă lăsaţi în pace, zilele astea!”, a răbufnit liderul penelist.
Morega a dezvăluit şi adevăratul motiv al supărării: bugetul ţării îi încurcă planurile şi-l pune la treabă, chiar de ziua lui: “Azi e şi ziua mea”.
Şeful peneliştilor gorjeni a împlinit, ieri, 64 de ani, el fiind unul dintre politicienii controversaţi, care au ocupat funcţii cheie în vremea fostului regim comunist, dar care au schimbat şi mai multe bărci politice, după revoluţie. Acesta a fost membru al APR şi al Partidului România Mare, înainte de a deveni lider al PNL Gorj.
VIOREL-MIHAI DUŢĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here